{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


KFOR održava dvodnevne vježbe na sjeveru Kosova

F
11.3.2008. u 12:04
0
0
KFOR održava dvodnevne vježbe na sjeveru Kosova
0
KFOR održava dvodnevne vježbe na sjeveru Kosova
Na sjevernom dijelu Kosova u utorak počinju dvodnevne taktičke vježbe KFOR-a, čiji je cilj, kako je priopćeno, da se međunarodne vojne snage "uvježbaju u raspoređivanju sredstava i ovladavanju radnim procedurama".
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Kako je priopćeno u sjedišta KFOR-a u Prištini, veliki broj oklopnih vozila i helikoptera biti će u pokretu u regiji Zubina Potoka, općine na sjeveru Kosova većinski nastanjene Srbima.

KFOR će voditi računa da u što manjoj mjeri remeti lokalni promet, a stanovništvo je pozvano na strpljenje u slučaju da bude ometanja prometa.

U priopćenju se navodi da je održavanje vježbe potrebno kako bi se KFOR-u omogućilo da može nastaviti brigu o sigurnom okruženju na cijelom teritoriju Kosova.

Zapovjednik KFOR-a francuski general Xavier De Marnhac, koji je posjetio vojnike na sjeveru Kosova, izjavio je kako će KFOR, sukladno Rezoluciji 1244 Vijeća sigurnosti UN, osigurati sigurno okruženje za sve građane.

On je prije nekoliko dana novinarima izjavio da na Kosovu neće biti jačanja snaga KFOR-a, ali da će biti rotacije snaga.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: