|

Keljmendijevi nepoželjni u Crnoj Gori

Keljmendijevi nepoželjni u Crnoj Gori
0
S
SRNA
7.10.2013. u 20:35
8
komentara
0

dijeljenja
Keljmendijevi nepoželjni u Crnoj Gori Naser Keljmendi
Članovima porodice narkobosa Nasera Keljmendija zabranjen je boravak u Crnoj Gori, jer predstavljaju opasnost po nacionalnu sigurnost.
Na spisku nepoželjnih za ulazak u Crnu Goru nalaze se Keljmendijevi sinovi Elvis (31), Besnik (29) i Liridon (26), njegov polubrat Bećir i rođak Redžep.

Skoro svi članovi porodice Keljmendi, nalaze se na potjernicama zemalja u regionu, pa je shodno sigurnosnoj procjeni, donijeta odluka o zabrani njihovog boravka u Crnoj Gori, javili su crnogorski mediji.

Članovi Keljmendijeve porodice, osim Elvisa, ljetos su boravili u hotelu Casa Grande u Ulcinju.

Riječ je o članovima Keljmendijevog narkoklana koji su predmet interesovanja Europola, ali i Tužilaštva BiH.

Naser Keljmendi se nalazi na crnoj listi SAD-a i potjernici Interpola gdje je označen kao jedan od najopasnijih narkodilera na Balkanu.

Naseru Keljmendiju je pretpretresni sudija u Osnovnom sudu u Prištini produžio pritvor za još tri mjeseca, saopšteno je danas iz Euleksa.

Keljmendiju je pritvor produžen do 7. januara 2014. godine. Keljmendi je uhapšen u maju ove godine na osnovu naloga tužioca Euleksa, koji je pokrenuo istragu.

Keljmendi je pod istragom za organizovani kriminal, ubistvo i trgovinu narkoticima, a riječ je o istim krivičnim djelima za koja ga terete organi BiH.
Prijavi grešku


Komentari (8)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...