Regija
0

Karadžić u Italiji navijao za Mihajlovića i Stankovića

FENA
Dragan Karadžić, sinovac i, kako sam sebe naziva, desna ruka bivšeg lidera bosanskih Srba Radovana Karadžića, rekao je za list "Corriere della sera" da je njegov stric posjećivao, između ostalih zemalja, i Italiju, gdje je pratio utakmice kluba "Inter" i svoje idole Sinišu Mihajlovića i Dejana Stankovića.

Italijanski list je napomenuo da je, tokom davanja intervjua sa sinom Luke Karadžića, brata bivšeg predsjednika Republike Srpske, u prostoriji bio prisutan još jedan čovjek, koji je rekao da je Radovan Karadžić, tokom godina skrivanja, slobodno putovao po Evropi s hrvatskim pasošem, a pod imenom Petar Glumac posjećivao je i Italiju.

Dragan Karadžić je kazao da se Radovanu veoma dopala Venecija, a da je širom Italije posjećivao utakmice fudbalskih klubova, najprije "Lazija", a zatim "Intera" i bodrio Mihajlovića i Stankovića.

"On (Radovan) je zaista strastveni obožavalac fudbala", rekao je Dragan Karadžić.

Sinovac Radovana Karadžića je kazao za italijanski list i da je sa stricem komunicirao SMS porukama.

"On bi mi napisao što mu treba, a ja sam to izvršavao", tvrdi Dragan Karadžić, koji kaže i da je Radovan, tokom godina bjekstva, najčešće čitao list "Corriere", i "naravno, Bibliju", prenio je Tanjug.