Komentari (264)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao što imaš Hrvate u BiH, Srbe u BiH, imaš tako i Bošnjake u Srbiji, Hrvatskoj. Svako ima pravo da se izjasni kako želi.
Ima al samo kao manjina. Nema tamo da dijele na tri sve
40 tisuća Bošnjaka je u zadnje dvije godine dobilo radne dozvole u Hrvatskoj, morat će se Hrvatska dobro potruditi da sve te mulimane asimilira u Hrvate.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Emir ce reci Nemanja ( Kusturica) !!!!!!
Stvar u Hrvatskoj je krajnje jednostavna. Ako nekog naroda ima preko 30.000 imaju pravo na izbornu jedinicu (kao Srbi npr.).
40% muslimana u Hrvatskoj se izjašnjavaju kao Hrvati. Predvodi ih desničar Zlatko Hasanbegović. Hrvatska je uspješna u asimilaciji muslimana.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako je rodjen u hrvatskoj onda je hrvat ako je rodjen u bosni onda bosanac. Ako je pojeLA onda je zensko ako je pojeO onda je musko...kontas ;)
Srbin i bosnjak se prepiru ono nekakvih kraljeva iz tzv njihove proslosti a stanovnisto kao i prije 2 vijeka vise od polovine nepismeno a 21st 2021g 🤦‍♂️
Za 20-30g bosnjaci i srbi niste ni svjesni da ste vec poceli a na kraju govorit cete cistim hrvatskim jezikom ✌️🇭🇷
Ne mora hrvatska nikoga asimilirati vi to uradite sami.
kao sejdo
Jugosloven
Bošnjaci u Hrvatskoj ne govore kao Bosnjaci u Sarajevu: FUDBAL, TAČNO , UOPŠTE, VOZ, HILJADA, PREDUZEĆE, TAČKA, TALASI...JANUAR...KOMENTARISATI I SL
moguli znat kojije emir upitanju.jasam znao jenog emira kojije bijo samnom usrednjoj iosojetamo uhr.jelito on?
EMIR ĆE SE IZJASNITI KAO MUNDŽOS since1993
Emir je ponosan BOŠNJAK. ❤️
Kad će se Bošnjaci moći popisati bez reklama i instrukcija? Samo pitam.
Dok sam živ glasat ću za Zlatka Hasanbegovića, Hrvata islamske vjere - ovo piše Hrvat, katolik
stO ce reci Emir?! Valjda stA ce reci Emir?! E moji Bosnjaci u Hrvatskoj, slab vam taj maternji.
Emir najveci bosnjak na dunjaluku reci ce da je Anteeee i pri tome uzeti lovu za reklamu ;)
Emir kusturica je rekao da je Sebin :D