Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TAKON TO IDE KADNSE ME ODMIČU OD TUĐMANA... HAMAN CE IH ZAĆERATI DOL KOD NJEGA
to je jer ste podržali kriminal... vako je i Gradačac opustočen par dana nakon što su Fadila Respiratora pušćili iz hapsa
vala prošle godine zemljotres u BIH,a sada ove godine u hrvatskoj u zagrebu i zadar zemljotresi,pa nevrijeme (dobro nevrijeme je svake godine sa ovakvim vjetrom od 100 km/h),pa u italiji prije 5-10 godine zemljotresi u cijelom svijetu je zemljotres,erupcije iz vulkana i ispod zemlje isto tako.
I koji je zakljucak tvog elaborata?
U hrvatskoj opet OLUJA.
Grešan je Zagreb, mnogo grešan...
Bura može puhati samo na Jadranu i u Hercegovini, novinaru.
2020, Da vidimo. Corona. Ok. Zemljotresi. Ok. Orkani. Ok. Hmmm Meteor? Cekamo. Cekamo.
@LuciferoviPodanici Bio iznad Tokija prije par dana, a jos u Martu je Nigeriju pogodio jedan koji je naperavio dobar krater sto moses vidjeti na youtube
@LuciferoviPodanici @kalambur vise sam mislio na Balkan, iskreno volio bih da nas jedan opajdari i restuje ovo sve ovdje.