{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Istraga o nestanku Tijane Jurić svakodnevno se pojačava

F
4.8.2014. u 10:40
5
12
Istraga o nestanku Tijane Jurić svakodnevno se pojačava
5
Istraga o nestanku Tijane Jurić svakodnevno se pojačava
Ministar unutarnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da se istraga o nestanku Tijane Jurić svakodvevno pojačava i da se radi u svim mogućim smjerovima, prenosi Tanjug.
Stefanović je u Jutarnjem programu TV Pink rekao da je Tijana Jurić težak slučaj, jer postoji više mogućih pravaca istrage.

Angažiran je voditelj kriminaliteta za Srbiju, beogradska kriminalistička policija i cjelokupna ekipa je iz Beograda već prve noći otišla u Bajmok u Suboticu i počela s radom, istaknuo je Stefanović.

On je objasnio da su kod kanala, gdje je Tijana nestala, odnosno putića, pronađene patike i jedan umjetni nokat, ali da je problem što se odmah te noći pojavilo nekoliko stotina mještana, koji su izgazili to mjesto, a što je u velikoj mjeri usporilo istragu.

Stefanović je istaknuo da su obaviještene i okolne zemlje i "da je došla ekipa iz Mađarske, koja je donijela neke prve indicije da je možda Tijana viđena i tamo".

Stefanović je naveo da su praćeni signali mobitela, da su policajci na terenu i da su obavljena ispitivanja svjedoka i određenih osoba.

Stefanović je poručio svima, koji imaju informacije koje bi mogle dovesti do pronalaska Tijane, da se obrate policiji.

Petnaestogodišnja Tijana Jurić posljednji put je viđena 26. srpnja u 00:25 sati, nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: