Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako to krene kad se slusaju maloumnici poput Pernara.
@Sezam Najbolje je slušat anemičnog i beru...
novinari su ZLO na planeti fuj gamad bez morala
Vas novinare koji širite mržnju i sve to javno po zakonu nekom radite treba sudski ganjati, to bi vam bila najveca kazna, da u zatvoru zavrsite zbog vasih zlodjela. Zlocin je sta radite. Psihicki unistavate drustvo.
Svi baš svi KOJI bi trebali raditi u interesu države i građana, svi su REŽIMCI i rad po nalogu Tornjaka , a to su SVI MEDIJI,PRAVOSUĐE,POLICIJA, ADVOKATI I SVA RUKOVODSTVA DRŽAVNIH PREDUZEĆA ITD! DAKLE , SVE JE POKRIVENO OD VRHA DO DNA ! DA NEZABORAVIM DA SVI RADE PO SCENARIJU MEĐUNARODNE BANDE !
novinari kliksa su krivi za rasprivianje medjunacionalne mrznje a to ide u korist politicarima koji su vec 3 decenije na vlasti.
Ovi sa Kljixa i jesu kvazi novinari
Sta bi napisao neko ko je ljut na Klix? Tu nema novinara
Samo "smrt"?
Ne treba smrt, ali dugogodisnji zatvor zbog sirenja dezinformacija bi bio u redu. Ne samo u Hrvatskoj, nego i u BiH