Tragedija u Rovinju
49

Ibrahim Kevljanin kojeg je pregazio Toni Cetinski ranije izgubio sina u saobraćajnoj nesreći

Klix.ba
Toni Cetinski (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Toni Cetinski (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Ibrahim Kevljanin zvani Braco kojeg je Toni Cetinski pregazio u petak u Rovinju ranije je izgubio sina u saobraćajnoj nesreći. Njegove komšije su za hrvatske medije kazale da se Ibrahim nakon sinove smrti odao alkoholu.

"Nema više našeg Ibrahima, Brace ili Baje, kako smo ga svi od milja zvali. Volio je da popije, ali je bio dobar čovjek. Sa svima koji su ga znali volio je da stane i popriča na ulicama Rovinja. Posljednju kafu popili smo kod mene prije dva dana i smijali se svakodnevnim šalama. Bože moj, koja tragedija. Tim više što je prije nekoliko godina kod Rovinjskog Sela poginuo njegov sin. Od tada je Braco mnogo više pio jer nije mogao da se nosi s tolikim bolom", kazala je komšinica Ruža Kovačević za 24sata.hr.

Podsjećamo, Cetinski je 62-godišnjeg Ibrahima koji je ležao na cesti automobilom udario u petak oko 14 sati. Nakon obdukcije će se znati da li je uzrok Ibrahimove smrti sobraćajna nesreća ili nešto drugo. Cetinski je nakon nesreće kazao da je potresen i da mu je to bio najgori dan u životu, a njegova advokatice je saopćila da je otkazao sve nastupe i koncerte.