{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Hrvatska: Zbog "skromne" narudžbe Bosance istjerali iz picerije

28.7.2015. u 19:05
232
661
Hrvatska: Zbog "skromne" narudžbe Bosance istjerali iz picerije
232
Hrvatska: Zbog "skromne" narudžbe Bosance istjerali iz picerije
Foto: NAP
Jedna turistkinja porijekom iz BiH ogorčena je ponašanjem ugostitelja u Drveniku u Hrvatskoj, za koje tvrdi da su njenu porodicu i nju tokom ljetovanja u julu ove godine izbacili iz jedne lokalne picerije, jer je njihova narudžba bila "skromna".
Advija Žiga rekla je da je njena porodica sjela u piceriju "Maslina" u Drveniku, nakon čega su naručili sokove i sladolede, ali ih je konobar počeo vrijeđati jer je njihova narudžba bila premala, objašnjavajući im kako je upravo vrijeme ručka.

“Vlasnik restorana pokušao je konobara opravdati riječima da su ga prije toga naljutili Kinezi, kada je njih šest poručilo jednu picu”, rekla je Žiga, dodajući da taj izgovor i nije baš najbolji za nju. Žiga vjeruje kako je konobar na njih iskalio bijes nakon što je shvatio da su iz BiH.

“Pored nas su sjedili strani gosti koji su također na stolu imali samo piće. Njima niko nije pravio probleme. Ali, odjednom je ispao problem zbog našeg soka i sladoleda”, rekla je Žiga za Patriju, dodajući da već nekoliko godina ljetuje u Drveniku u koji dolazi iz Švedske gdje živi njena porodica, ali da joj je to vjerovatno posljednji put da novac za godišnji odmor potroši na ovom mjestu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: