Komentari (318)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Damir Krstićević, 15-ak dana prije nabavke aviona, osnovao firmu za servisiranje upravo ovih aviona, F16/Barak. U firmi, osim Krstćevića, prijavljena je još samo sekretarica. Da ne pominjem da će 30gog. stari avioni, vječito biti na kanalu.
a de reci sine otkud ti ta informacija i kako se zove firma..ili uzmi aspirin
@SrbskoSrce NE SERI BOGATI KAD VEZE S VEZOM NEMAŠ!!SRBO kompleksaš na klixu likuje protiv hrvata??? AJDE ODJEBI TAMO U SVOJU ŠUMARIJU.JEDINO SE JOS KOD VAS MOZE ZDENKA SIR NA KOMAD KUPIT!! VIDIS DA SI KOMPLEXAŠ
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ko je sinoc gledao otvoreno na HTV1? Fino je sve objasnjeno. Na kraju dojam je, da su kupljeni novi Grippeni bilo bi "previse se trosi", manje od 12 NE MOZE se kupiti zbog NATO standarda. Osim toga, Hrvatska je usla u projekat iza kojeg stoji Drzava Izrael, a oni ce ovo znati tumaciti kao stratesko partnerstvo. Obzirom da Zidovski lobi hara Svijetom, ovo je dobar potez. Osim toga avion ima jos 3200 sati naleta, dostatno za 25-30 godina
Da, veoma dobar strateški potez ali i Izrael je nešto dobio, novog saveznika na Balkanu i glas protiv Palestine.
@mujicabh Stvar je u tome što se Srbija u vanjskoj politici doživljava - kao neprijatelj odnosno kao saveznik Rusije. Ne postoji ništa što bi Srbija mogla uraditi (osim predaje) na približavanju SAD-u. Amerika ima dugoročno označene neprijatelje a Srbija je tu medju 5 ili 10. Postoje u Srbiji tzv "američki mediji" kao b92 ili N1 npr ali sve je to uzalud. Samo predaja i to potpuna može Srbiju "približiti" SAD-u.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A šta će bošnje za avijoneee. Eno otkako Erdo pozatvara većinu svojih pilota na F16 koji su učestvovali u puču , F16 nema tko voziti! Najbolje da ih daju braći poturicama u BiH da ih stave u muzej bosanskih historija ba..:))
Ovo donacija za jasenovac. Cionisticka kopilad .Pljuc
Ustaška eskadrila 😂 Spremaju se za napad na Sloveniju;)
Džaba im F-16 kada im naša kontrola leta ne dozvoli prelet preko naše zemlje.
svaka čast RH
Što će biti iskakanja iz ovih krntija. Potrošiće se za manje od pet godina. Jadni piloti, letite bar bez navigatora. Mala je Hrvatska, poslije tri minute leta eto te na tuđoj teritoriji. Ali neka se ima. Kada mogu Srbi da imaju tri miga, hrvatska oma može triput toliko! Kada se zna da ih obara ručni sistem od 22-23 hiljade dolara - ispada da je sve neka krađa i podvala onima koji će sve ovo i platiti!
ovi kupuju smeće od izraelaca, srbi kupuju ruski otpad, pa se prepucavaju ko ima jacu vojsku. balkanski humor
Staro, skupo, upotrebljivo...
Here is a compare : http://www.flyfighterjet.com/jetflights/mig-29-vs-f-16-which-is-the-better-fighter-jet.html. Here some information for Israel F-16 : http://israeli-weapons.com/weapons/aircraft/f-16/F-16.html
Bravo Hrvatska, sad vam odvratni Srbi , Balije i slovenski ribari više ništa neće moći....
charlie67-sad vam odvratni Srbi , Balije i slovenski ribari više ništa neće moći.... petljati po spavaćim sobama!
To je isto kad kupis polovan telefon od mene. Lijep nasminkan ali drob je vec dao....
Bosna ce kupiti od hr stare migove za 500mil.. cak ih mogu dovuci sa prikolicom..
bože pa kompleksi su čudo
Moji bosnjaci vrijedno prave Dzamiju za Dzamijom,,da bi ovi HR i SR,avioni imali u sta da gadzaju.....
svijesno*
Ja se tek rasanila a ovi vec jednoglasno donijeli odluku o nabavci 12 vojnih aviona .Moram poraditi na sebi