Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Švabo je prije trideset godina znao da će mu faliti ljudi... Zakuvas zaratis I najprije odlaze obrazovani. Tebi na vrata za mali novac
More, planine, rijeke, žitnice, jedan narod i opet propast... Korupcija je rak koji se ne da izliječiti
A kod nas placu, kao kriva SDA, kriv Bakir, kriva Sebija itd... Dragi moji kriva je EU koja je napravila red stvari, da zemlje poput Hrvatske, Slovacke, BiH itd nemaju sanse da zadrze one kadrove koje hvale u EU.
Iz Hrvatske je otišlo 525 doktora za 3 godine , koliko je otišlo samo iz Sebijinih bolnica u Sarajevu u zadnjih godinu dana.
Zato naše topovima ne možeš otjerati u inostranstvo hahaha
Kriminal kao i u Bosni, vrednuje se stranka i nepotizam, znanje nazalost ne. Naravno da mladi i skolovani ljudi idu gdje im je bolje. Ovo ce imati katastrofalne posledice za 10 godina, slicno je to sve na balkanu.
nema napretka tamo gdje je HDZ na vlasti ! samo hrane narod nacionalizmom i trpaju u svoje dzepove
Za isti posao tri puta veća plaća, razmisli što bi ti uradio.
Pa zašto pobogu. Demokracija, samostalna država, sloboda, nacija, himna i naravno nema drugih da vas sputavaju. Ah da ali od toga se ne živi zahvalite se političarima iz 90-tih.