Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bingu bi za 20 godina rada dobio 👃i entualno jos pakovanje kisnih kabanica da navuces na njega kako nebi bilo kuse gdje nije potrebna.
Kod nas ako si clan SDA dobijes fakultet, doktorat, posao drzavni, jos mnogi nekih certifikata, mozes jos izganjat da si RVI od 2019god.
Nije da se hvalim al ja sam za 5 godina vrijednog rada dobio 20. platu...valjala bi pravo!
Da se i ja pohvalim, ja sam za 5 godina rada dobio auto, ne džaba ali po nekoj siboličnoj cijeni koju su mi na dvije plate skinuli, tako da nisam ni osjetio puno na plati, a auto je vrijednosti cca 10.000,00 eura
Kad se šef naguzi vidiš koji broj tena ovaj nosi
i ja dobio cir na zelucu
Kod nas oni najbolji ispeku janje… Onda ga pojedu, a tebi daju pocasni spinjetak
Jarane taslači ti šef ženu.
Kod nas nakon samo 20 mjeseci rada radnik ukrade poslodavcu i bmw i sat 😂
Lijpo je nesto procitat ovako ili onako... Ali?
poslije 20 godina rada u toj firmi izgledas kao radioaktivan iz cernobila. . Sta je on morao gazdi zaraditi da mu da auto.
.............i ?
Kod nas nakon 20 godina možeš dobiti samo nogu u gu**cu.
Bosanac od šefa za 20 godina rada u Zavidovicima dobio POHVALNICU
Cirilicni Covke sada zali, sto nije i on u Austriju zapuco! Kaje, sretniji bi bio. ne bi ga narod nezahvalni prozivo, za sva dobra sto im je ucinio!
Drugi je to svijet.