Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZRAČNA BAZA KUCOVA [VIDEO] NATO obnavlja nekad najveću vojnu tajnu Albanije Tportal.hr
nije valjda ???
Xerxes sve objasnio.Normalna raja koja neznaju sta je lopovluk,prevare,su otisla vani jer nece da ih svakakva olos zajebaje.Sami smo to sebi dozvolili.Rezultati su jasni.Ko god nije nacionalno i stranacki nastrojen,ko zeli miran i normalan zivot nemoze da uspije jer okruzenje nije takvo.
Talasa se Evropa !!! Radnički i separatistički NEMIRI !!! Francuski ŽUTI prsluci, Mađarska Budimpešta -OPOZICIJA, Albanija Tirana-OPOZICIJA, Srbija Beograd,......-OPOZICIJA, Španska Baskija- SEPARATIZAM, Velika Britanija samo što nije....
Svugdje ljudi protestuju, traže svoja prava, bore se za nešto, bore se protiv neokapitalizma, modernog robovlasništva, prava žena, protiv korupcije u državnoj upravi, protiv lobija, protiv zagađivača zraka, ma protiv svega. Samo u ovoj nedođiji se živi od 300 mara, malo kafica, malo kladionica, malo mahalanje, malo trač partija, može li se koga ismijavati, kome rugati, može li se kakva primjedba tražiti u drugom a najmanje u sebi, i lezi hljebe da te jedem i samo nek ne puca.
Drevni Barinj (in AlbanoIliric), koji su tariguzani (genocidlije) nazvali Leskovcem, vratiti natrag u okvire Kosovo Republike.
@VladikaNjegos Belgrad ili Berat danasnji. Postojalo ime zbog bugarskog carstva a ne zbog vas Serva
Ovako ce Albanci paliti Smrde po Cacku, Kragujevcu, Nisu..
@CicaSaDrine Samo metak Smrdina spasava...
@CicaSaDrine Samo metak Smrdina spasava...
Idem po kokice, bit će ovdje dobri komentara