Komentari (707)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova ce na kraju bit ista Biljana Plavšić!!
kolinda, samo nabi nogom u guzzicu te muslimanske kozojebe iz bih. šutni ih da odlete u anadoliju kod svog diktatorskog zapovjednika erdogana. muslimani nemaju ništa zajedničko s europom.
@laser008 niti su dobre kladionice a niti ovolike bogomolje, jer zauzimaju puno prostora a stoje prazne.Bolje bi bilo da se sade parkovi, mjesta za rekreaciju, koncertne dvorane.Da ima pravih vjernika ne bi bilo ovoliko lopovluka, doduse sve sam vise misljenja da vjera, mislim na sve religije ( ovakva kakva se propagira) samo pravi razlike od onog drugog , a Bog je univerzalan, jedan i isti za svakoga, pa nek tumaci ovo kako ko hoce.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rece gospodja cija se drzava temelji na fasistickoj ideologiji i logorima za djecu..
Upravo tako.
@puJ-do Sto to..Nisi mi nikad replicirao😂
Ne pizdite, islam jača a sve ostalo ode u racku, narod je sve gluplji i siromašniji. Od islama žive hodže, narod je samo marva.
sve istinu govori a ovi islamski extremisti je vrijedjaju svojim fasistickim komentarima. a sta drugo ocekivati od islamista i narkomana?
kako bilo da bilo predsjednica je sve ljepša i ljepša , znakovito
Paradoks je da većina koja gnusnim komentarima( popunjenim vulgarnim rječnikom) napadaju Kolindu jer smatraju da ona napada muslimane tj. Bošnjake, ali izuzimaju iz stava ono najbitnije da Muhammed s.a.w.s. nikad ne bi tako govorio i ophodio se prema nekom...
MILF
nemaš pojma o tom
Koja ustaska kuckurina najveca prijetnja za stabilnost regije je ova kurava.
niko krscanima ne brani da prave crkve po kataru ili Bosni, kosovu, turskoj gdje god hocete
@potocari, od crkava se ne živi, zaluđeni ste religijom i materijal ste za manipuliranje.
@_ja_ promasio si komentar,nije niko govorio ni o zaludjenosti ni religiji samo o pravima drugih
Ustastvo u hrvatskoj je najveca prijetnja bilo i ostace za svakoga ne samo region ali politicki je uvijek dobro gledati u tudju avliju.Stoga ustaska kurvo suti
Trenutno je na balkanu najveca prijetnja stabilnosti upravo Republika Hrvatska sa svojim brzo rastucim nacionalizmom i ekstremizmom i stalnim izjavama najvisih predstavnika Hrvatske koji sire medjunacionalnu mrznju.
Trenutno je na balkanu najveca prijetnja stabilnosti upravo Republika Hrvatska sa svojim brzo rastucim nacionalizmom i ekstremizmom i stalnim izjavama najvisih predstavnika Hrvatske koji sire medjunacionalnu mrznju.
Jesi pametno izjavila...a drag ti je njihov novac i prihvatas ga.
Ma koga briga sta ova debela truhle prica.
Mene zanima otkud toliko interesovanje u svijetu i toliki prelasci na islam, prvenstveno obrazovanih zapadnjaka, kad je islam tako strasna teroristicka religija? kako to da broj dzamija raste? kako to da evropljani nisu krscani, kolko su muslimani muslimani? krscani uglavnom vjeru koriste kad su vašeri, blagdani, kupovanje poklona (citaj, moderno otimanje para) itd itd....
gospodjo predsjednice, ne cine nas dzamije muslimanima. mozemo mi i kod kuce klanjati. eto i evropa puna crkava, pa zjape prazne. po njemackoj se masovno prodaju i preuredjuju u dzamije. draga gospodjo predsjednice, poradite na katolicanstvu malo, narod vam se udaljio od isusa i od crkve. nece vam se stanje popraviti ni kad bi sve dzamije na svijetu porusili.
Cokolindi fali seseljev hasim beg