Komentari (423)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam u Istanbulu u nekoliko navrata, i čudno mi je koliko Turci prema Srbima imaju postovanje, njih, Ruse i Njemce uvijek sa posebnim respektom izdvajaju....Mozda se meni ucinilo ali tako je djelovalo....
@fbUser1584878954 mozda zato sto se Srpkinje i Ruskinje pravo trpaju po Istanbilu. Provjereno😉👌
@fbUser1584878954 nas hrvate ni ne spominju zato jer cim nas spomenu sjete se da zbog nas europa nije islamska..
Nama jedino Srbija ponudila i poslala pomoć...
@dany2806 Bio i onaj US vojni avion, ali su oni nešto u zadnje vrijeme... više nosili u SAD medicinski materijal iz NATO baza širom svijeta.
Sazalio se nad jadnim vuckom i jos jadnijim njegovim svrbima.zna on sta radi jos turska nije odustala od ovih prostora.naplatice to turska stostruko
Ljudi moraju shvatiti da u politici nema ljubavi i emocija. Za Tursku je Srbija geostrateški mnogo važnija od Bosne i Hercegovine. Gotovo sva trgovinska razmjena Turske, sa zemljama Evrope, koja se odvija kopnom, ide preko Srbije.
E moje Bošnje, kad će te shvatiti već jednom. Prezirete da budete deo onog naroda odakle potičete, tamo gdje bi voljeli vas nikad neće smatrati za svoje jer znaju da niste njihovi. Istorija je takva kakva jeste, poigrala se sa vama, umjesto da spustite loptu vi i dalje živite u prošlosti.
jbte on, posalji kakiru
Bakire sta je tebi erdogan poslao? Qrcinu da izbijes oci
U nevolji se prijatelji poznaju.
a šta bi sa amanetom ?!
Turci daju onima koji su im bili sluge i senili uz nogu, jasno da nece dati pomoc onima koji su se borili protiv njihove okupacije. Gledaj kako i sada srbi ljube turske opanke za paketice, tragikomicno ... Eto srbima turci a mi cemo u eurozonu.
hahahhaha ti se malo pravis lud zbog ljubomore 😂 pa nisu Sebi promebili veru zbog Thraka i postali Bošnjaci
Zamisli kakva budala moras biti da kazes i verujes da su Srbi sluzili turke a bosnjaci borili protiv turske okupavije
Eto nam Turska,pa vi volite Tursku,Bosna je moja drzava ,za reprezentaciju BiH navijam,a Turska nek nam sipu.
@hapatrans Haj'd ti to objasni debilnim Bosnjama koji misle da su nam turci prijatelji. Vidili smo kako su nam pomagali u ratu.
A nasim dobrim muslicima puno Selama...ha,ha,ha...Da nije zalosno .ali kao dobri muslici Turske zastave i hajmo podrska vasoj Tursko j...
@jogurt2020 kapa dole, baba Stana je odradila dobar posao, cim je Turci jos pamte.
Diktatori se dobro razumeju
Daj Boze da nam ne treba nicija pomoc.
Prosječnom stanovniku Bosne i Hercegovine više ništa nije jasno.
I ljudski zivot, kratak kakav jeste, pun je zaokreta, uspona i padova, nepravde i dobrog, brzaca pa mirnog toka. A tek (h)istorija... Turci su tlachili Srbiju, Srbija nedjela prema Bosni, Gradascevic protivrijecio Turcima, Novalic nefer ka Zenici i Tuzli. Ali se mora gledati naprijed, saradjivati tamo gdje je saradnja obostrano korisna. Vazno je ostati covjek, odgurnuti u_stranu tegobno iz proslosti. Pruziti ruku onom drugom, i prihvatiti pruzenu. Iskreno pruzenu.
i dalje budite uz ove genocidase i okupatore turke,,, genocidas ce pomoci genocidasa,,,nikad turic nisu bili prijatelji Bosne to pojedina stoka mora skontat