{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Džajiću i njegovoj supruzi oduzeta imovina

S
22.3.2011. u 17:48
0
9
Džajiću i njegovoj supruzi oduzeta imovina
0
Džajiću i njegovoj supruzi oduzeta imovina
Dragan Džajić
Prvostepenom odlukom Višeg suda u Beogradu, nekadašnjem direktoru "Crvene zvezde" Draganu Džajiću privremeno je oduzet dio imovine za koju nije dokazao da je stekao na legalan način.
Tako je Džajić ostao bez porodične stambene zgrade u Ulici Neznanog junaka 9, površine od 242,96 metara kvadratnih, kao i bez manje zgrade na istoj adresi koja je izgrađena bez odobrenja. Na spisku oduzete imovine našla se i garaža od 65 kvadrata, kao i vozilo "toyota", pišu "Večernje novosti".

Sud je prihvatio zahtjev tužilaštva da se privremeno oduzme imovina i od Džajićeve supruge Branislave, nekadašnjeg zamjenika republičkog tužioca. Njoj su privremeno oduzeti četvorosoban stan od 98 kvadrata u Molerovoj ulici i porodično-stambeni objekat u izgradnji, bruto površine 591 kvadratni metar. Pored toga, oduzeto joj je i pravo na korišćenje zemljišta površine 14 ari u Botićevoj ulici.

Bez imovine su ostali i Vladimir Cvetković, koji je bio jedan od funkcionera "Crvene zvezde", i njegov sin Rastko, kao i Miloš Marinković i njegova najuža rodbina.

Cvetković je privremeno ostao bez tri stana i vozila "mitsubishi".

Od Marinkovića, koji je bio sekretar u "Crvenoj zvezdi", oduzet je sef u kojem je pronađeno oko 28.000 američkih dolara, ali sud nije prihvatio zahtjev da mu se privremeno oduzme stan u Ulici poručnika Spasića i Mašere. Od njegove bivše supruge Gordane oduzet je stan od 129 kvadrata u Braće Jugovića, a od sadašnje supruge četvorosoban stan od 136 kvadrata u Ulici narodnih heroja.

Sud nije prihvatio zahtjev tužilaštva da se od fudbalskog menadžera Ranka Stojića i njegove supruge privremeno oduzme imovina. U pitanju su bili računi na kojima je pronađeno oko 40.000 evra, porodična zgrada u Ulici Žanke Stokić i stan u Ulici braće Jerković.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: