Pripadnik srpske Žandarmerije
0

"Doktor me drogirao i izvršio oralni seks"

Sarajevo-x.com
Na stolu najviših zvaničnika MUP-a Srbije prošle sedmice našla se koverta sa natpisom "strogo povjerljivo" u kojoj jedan pripadnik Žandarmerije izražava sumnju da ga je doktor kod kojeg je bio na pregledu silovao, prenosi Press.

"U službenoj depeši, koja se koristi za povjerljivu internu komunikaciju u policiji, navodi se da je jedan od naših pripadnika Žandarmerije iz odreda u Kraljevu zvanično svojim pretpostavljenima prijavio da ga je silovao ljekar, odnosno da su nad njim izvršene bludne radnje! Taj žandarm je naveo da je prilikom nedavnog odlaska u svoj rodni grad otišao na pregled kod privatnog dermatologa muškarca zbog sumnje da ima neku od veneričnih bolesti. Od njega je odmah dobio neki čudan lijek koji mu je prvo izazvao erekciju, a onda i neku vrstu omamljenosti. Žandarm je napisao da se ne sjeća najbolje šta se sve dešavalo u toj ordinaciji, ali da pošto je ejakulirao sumnja da je nad njim protivno volji izvršen oralni seks! Iz straha da je to moglo da mu se dogodi žandarm je sve prijavio starješinama, a čitava je stvar stigla do vrha policije ", kaže izvor Pressa iz MUP-a Srbije.

Kako Pressov sagovornik govori, niko ne može da vjeruje da se to dogodilo. Kroz policijske depeše je prolazilo svašta, od strogo povjerljivih informacija pa do nadmetanja, ali ovo se ne pamti. Nekim starješinama je bilo tako neprijatno da nisu mogli depešu pročitati do kraja. Samo su naredili da se sve pažljivo ispita.