Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šahista sa jevrejskog groblja...hebo mu Šešelj mater pičkoustu!!
Koje ponižavanje svog naroda, mogao si se i nasmijati za raju !!
@Jantar kojeg naroda,,,samo Beograd ima preko milijun stanovnika a ovdje se skupilo par hiljada...
Umjesto da radi, on se igra.
nebojsa kontrolise centar, razvio manje figure, spremio rokadu i moze ga maltretirat preko g polja, sve za cijenu jednog pjesaka... vucicu bolje igraj iks oks
Žvalo žvalavi
mogu i turnir da organizuju dok ih napolju ceka razdragana masa
Prkose vlastitom narodu... kraj je blizu!!!
Koji car!!! HAHAHHAHAHAHAHA!!! Ovako je i kod nas pa opet niko je smije da se protivi i da pisne. Ljudi uzivaju, igraju sah, piju, jedu, smiju se narodu u lice. Eeeee Alija sto potpisa jbm ti pleme!!!
pederluka
Auu, vec mu uzeo Lovca i Skakača.Stefanoviću ti si u nezavidnoj poziciji, i ako znaš da igraš moraš se praviti da ne znaš.
vucic igra sah boli ga briga za natod on i svojim izjavama provocira narod tako ce na kraju on i glavom platiti vucic je diktator a dodik je njegov pulencic
Otkucao ti sat Vucicu pederu!
Vruće o friske kokice po narudžbi .
Urinira co'jek po Srbima a rodom iz Bugojna RBiH :-) Vrh
Pišaj po sirotinji
Poslijednji trzaji jednoga teškoga demokrata i vodje .Giljotina je spremna .
Nema sumnje Srbija je potonula u totalno ludilo. Ovaj ko Hitler u bunkeru.