|

Đukanović: Moja partija imat će predsjednika

Đukanović: Moja partija imat će predsjednika
0
A
Anadolija
17.1.2013. u 18:44
0
komentara
0

dijeljenja
Đukanović: Moja partija imat će predsjednika Foto: Anadolija
Predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić danas je okončao razgovore sa predstavnicima parlamentarnih partija, a povodom predstojećih predsjedničkih izbora.
Krivokapić je tokom današnjeg posljednjeg kruga konsultacija razgovarao sa predsjednikom Pozitivne Crne Gore (PCG) Darkom Pajovićem, predsjednikom Socijalističke narodne partije (SNP) Srđanom Milićem, predsjednikom Demokratskog fronta (DF) Miodragom Lekićem, te predsjednikom Demokratske partije socijalista (DPS) Milom Đukanovićem.

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) i premijer Crne Gore Milo Đukanović zaključio je posljednji dan konsultacija o predsjedničkim izborima sa Rankom Krivokapićem.

“Mi možemo da pobijedimo i mnogo ozbiljnijeg kandidata nego što je Lekić. Imamo očekivanog protivnika, ali to nikako ne stvara nervozu kod nas” izjavio je Đukanović.

Đukanović smatra da, ko god bude predstavljao DPS na izborima, može pobijediti lidera Demokratskog fronta Miodraga Lekića.

“Mi imamo veoma jasan cilj, mi želimo sigurnu pobjedu u aprilu”, kazao je.

Govoreći o sutrašnjoj posjeti predsjednika Srbije Tomislava Nikolića, Đukanović je kazao da je ona protokolarna.

“Razgovarat ćemo o tome šta možemo učiniti na intenziviranju saradnje prije svega u oblasti ekonomije, ali o nekim drugim oblastima. Moje zadovoljstvo je da ti odnosi idu uzlaznom putanjom, odnosno putem ozdravljenja ili oslobađnjanja od nekih ozbiljnih naslaga nesporazuma koji su opterećivali naše odnose tokom prethodnih godina, decenija”, kazao je Đukanović u izjavi za medije nakon konsultacija sa Krivokapićem.

Đukanović je izrazio vjerovanje da je sutrašnja posjeta dobra prilika za novi impuls između ove dvije države. Đukanović je najavio da će polovinom sljedeće sedmice upoznati javnost s predsjedničkim kandidatom DPS-a.

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić je danas okončao svoje konsultacije sa predstavnicima parlamentarnih partija.

Kako je predviđeno zakonom, 21. maja novi predsjednik Crne Gore bit će inauguriran na Cetinju.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.