Komentari (382)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa idioti ovo se sve i dogodilo zbog TREPČE!!!!!!!
energetika je glavni razlog raspada juge...vlasi stalno tvrde da je kosovo kolijevka srpstva..a ta kolijevka je ugalj
Kad pomislis da Srbijanski politicari ne mogu da zaseru vise nego sto jesu od pocetka civilnog rata , onda vidis ovo i samo se upitas mozel biti gore. Moze, moze i bice
Jao ako se ovaj sporazum implemetira. Šta će oni jadni s onlikim transparentima Kosovo is Serbia. Crknuti ce.
Energetika vrti dze burgija nemere
Kakvo god unutrašnje ustrojstvo da se desi na Kosovu ovo 1 posto srba koje živi na Kosovu od ukupne populacije Kosova živjet će getoizirani u nekoliko sela jer srba u gradovima Kosova nema tako kažu i srpski analitičari.
15 posto profita će ići u Mitrovicu, 35% će otići u Srbiju, a 50% će otići u kosovski budžet, piše IBNA.75 posto elektroenergetske mreže će pripadati Kosovu, a 25 posto će pripadati Srbiji zbog interkonekcije. Energetskim sektorom će upravljati SAD, Austrija i Njemačka. Srbi sa Kosova ce dobit Srbovanje i svi srecni . Pamet je to.
Bivše Jugoslavenske republike su se raspale po administrativnim granicama tako će biti sa Kosovom a kasnije i sa Vojvodinom.Kod disolucije Jugoslavije rećeno je da svi državni i vjerski objekti pripadaju nofoformiranim nezavisnim državama.
Ako ce 15 posto profita ici u Mitrovicu, 35 u Srbiju, a 50 u kosovski budžet, koliko ce dobiti privatni konzorcij???? Hebo vas matematika?
Politicari placu za Trecem i ostalim resusima siptari prave miliajrde, tao je sa Rs.
"Trepča, za koji se procjenjuje da ima oko 500 milijardi eura prirodnih resursa" pametnom dosta kakav mir ovo ono došli ljudi da uzmu resurse ali djaba papcima objasnjavat
Je li ja trebam nekog mrziti zato sto se drugacije zove,sto ide u crkvu ili sl.to mogu misliti samo bolesnici kao Dodik i gospodina Cvijanovic i njima slicni.Koji nam pune glavu nacionalizmom,ratom,sukobima.Trebamo se drzati zajedno ako smo imalo pametni!!!I zapamtite ovo je sve BOSNA I HERCEGOVINA I SREBRENICA,TUZLA,OLOVO,KAKANJ,JABLANICA,MOSTAR,TREBINJE,BANJA LUKA,BIJELJINA,DOBOJ,SARAJEVO,GORAZDE,TESANJ💙💛💙💛
Čekaj, gdje je Rusija u svemu tome? Popljačkaše Švabe i Đenkiji sve
Ovo je Đinđić predlagao prije nekih 25 godina za Jugoslaviju... dajte procente, dajte brojke na sto, složite se svi, pronađite kompromis i odbacite strance. Vjerovatno će slično da bude i sa Bosnom jedan dan, ali nakon novog okršaja... nažalost, to su moje prognoze.
Mogu samo u snovima prizeljkivati
samo pare biznis ko šiša narod , sve su uzeli stranci to najvrednije a narod na rubu siromaštva zahvaljujući glupanima za koje naravno glasamo
Američka baza sa pola srbijanskih i pola albanskih vojnika hahaha gdje su tu ameri? U rudniku? 😁