|

Demonstrantu pozlilo i preminuo, skup prekinut

Demonstrantu pozlilo i preminuo, skup prekinut
0
F
FENA
27.2.2011. u 16:20
15
komentara
0

dijeljenja
Demonstrantu pozlilo i preminuo, skup prekinut Foto: Arhiv/AP
Skup podrške hrvatskim braniteljima, koji je oko podneva u organizaciji kaštelanskih udruga Domovinskog rata počeo na splitskoj Rivi, prekinut je nešto poslije 13 sati, jer se jedan od demonstranata srušio pored bine i pao u nesvijest, a kako se doznaje u splitskoj policiji, muškarac je kasnije preminuo u splitskoj bolnici.
Nakon što se muškarac srušio u nesvijest, organizatori protesta pozvali su hitnu pomoć, a nekoliko osoba odmah je priskočilo u pomoć, davajući mu umjetno disanje. Nakon desetak minuta stiglo je vozilo Hitne pomoći te su njihovi djelatnici reanimacijom pomagali unesrećenom, a zatim su ga odvezli u Klinički-bolnički centar Split.

Tokom čekanja vozila Hitne pomoći i dok se pomagalo onesviještenom muškarcu jedan od demonstranata se popeo na binu i preko razglasa pozvao prisutne na molitvu, te su skupa izmolili Oče naš, Zdravo Marijo i Slava Ocu, za pomoć unesrećenom.

Protest je nakon toga završen.

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske saopćeno je kako je 66-godišnji Z. K. preminuo rano poslijepodne u splitskom Kliničkom bolničkom centru. Prema prvim informacijama policije, 66-godišnjem muškarcu je malo iza 13 sati pozlilo na protestu branitelja na splitskoj Rivi. Muškarac je preminuo u 13:35 na hitnom hirurškom prijemu splitskog KBC-a.
Prijavi grešku


Komentari (15)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...