Regija
2

Dačićev pomoćnik autom udario ženu

SRNA
Foto: Blic.rs
Foto: Blic.rs
Službenim automobilom Miloša Oparnice, pomoćnika ministra unutrašnjih poslova Srbije Ivice Dačića, večeras je u beogradskom naselju Karaburma udarena šezdesetogodišnja žena N. P.

"Blic" nezvanično saznaje da je automobilom marke Peugeot 607 upravljao lično Oparnica, koji je i načelnik Sektora unutrašnje kontrole policije, a postoje očevici nesreće koja se dogodila oko 18.00 sati.

Žena je oborena van pješačkog prelaza i udarila je glavom u šoferšajbu kod suvozačevog mjesta. Hitnoj službi rečeno je da je N. P. zadobila ozbiljne povrede glave i pretrpjela amneziju, te je prevezena na neurohirurgiju Urgentnog centra.

List saznaje da Oparnica nije imao alkohola u krvi. Prema prvim informacijama, sa Oparnicom su u automobilu bile i supruga i kćerka, kao i nepoznati mlađi muškarac. U toku je kompletan uviđaj, koji podrazumijeva i tehnički pregled vozila, saslušanje svjedoka i utvrđivanje brzine kretanja.

Miloš Oparnica je bivši šef kancelarije Interpola u Srbiji i pominje se kao mogući nasljednik Milorada Veljovića, direktora policije.