Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OPET SRBI SPREMNI DA "POBEDE" NATO KAO I DEVEDESETIH.JADNA TI MAJKO PA NEMA VECIH RETARDA NA PLANETI :D
opa sad se svima u NATO savezu svima tresu gace prijeti im opasna Srbija koja u svojoj istoriji najvise ratovala a svaki rat uzgubila
E blentavi Dačiću i naravno svi ostali koji misle kao ti ( VI). Brzo si zaboravio 1995 i 1999 god. Bili ste isprašeni kao zadnje fukare, a pamet vam je još u gjici!
Evo opet NATOu terena za isprobavanje novog oružja.
31 Marta 2019.godine Albanija i Kosovo će egzistirati kao jedna država(a već egzistiraju).Imaju unificirane-zajednićke institucije,imaju zajedničku vojsku,zajedničku diplomatiju,zajednićki školski sustav,zajednićki energetski sustav,nema rominga.Albanija i Kosovo mogu mobilisati 2.5 puta više vojnika nego srbija i naoruzani su velikom kolićinom Američkog naoružnja i educirani su po NATO standardima.
Pa i Ukrajinci su se edukovali po NATO standardima pa im Ruski pobunjenici maznuli čak 2 aviona a da ne govorim o oklopnim vozilima.
Mnogi ne znsju da siptari primaju naredjenja od amerckih demokrata koji su sad u opoziciji i ne daju siptarima da slusaju Tramoa.
kurkokitic prije 3h 2m @Izudaraga ...mislim da je srbija sad spremna i dovoljno jaka da dodje do tirane i draca za 7 dana....bitno je samo obezbjediti putinovu podrsku da se ne smije mjesati niko sa strane....mada sam poprilicno siguran da bi danas 80% zemalja nato bilo protiv toga da se mjesaju u sukob srba i siptara. Samo se vi uzdajte u Ruse, imacete podrsku sigurno istu kao sto ste imali i kada vas je NATO rokao,
Prco, je li mislis da ce Albanci mirovati ako vi napadnete Kosovo, cisto sumnjam
Činjenica je da su Albanci loše živili na Kosovu za vreme režima Milosevića, bilo je svega, i nato je intervenisao. Isto tako nesporna je činjenica da Srbi loše zive na Kosovu pod vlasću Albanaca, od upada specijalaca koji prebijaju sve redom, ubistava, trgovine ljudskim organima pljačke i paljevine i svega drugog. Dačić je rekao da će intervenisati ako podju ubijati Srbe
@odvrndejaje Nerazumem Bošnjake zašto u ovom slučaju podržavaju Albance, neka mi neko objasni sta bi Bošnjaci uradili kad bi recimo Dodik počeo ubijati Bosnjake u Kozarcu, neka povuče paralelu.
odmah sutra napadajte .. slemove na glavu i svi u kosovski boj, saljemo vam Dusanku M. da vas poji vodom ili brljom rakijom .. a mile da gusla ..
svrbi ce biti prva nacija u evropi koja ce se sama dovesti do istrebljenja.
@kurkokitic VI STE JEDINO TAKO DALEKO STIGLI KAD SU VAS POTJERALI AUSTROUGARI ;)
Pozovite vi Turke na Kosovo i riješite jednom pobjednika. Potucite se da smo i mi mirni. A ne Bošnjake nazivate Turcima i guslate o velikom junaštvu. 😁
31 Marta 2019.godine Albanija i Kosovo će egzistirati kao jedna država(a već egzistiraju).Umaju unificirane-zajednićke institucije,imaju zajedničku vojsku,zajedničku diplomatiju,zajednićki školski sustav,zajednićki energetski sustav,nema rominga.Albanija i Kosovo mogu mobilisati 2.5 puta više vojnika nego srbija i naoruzani su velikom kolićinom Američkog naoružnja i educirani su po NATO standardima.
Šta li se opet kuha na brdovitom Balkanu
NATO strepi, povlači snage iz vascele Evrope, bježe glavom bez obzira :))))) srbi im prijete. Znaju da su opasni u strateškom povlačenju u WWII završe u Grčkoj na otoku Krfu ahhhahaha a 1999 porazili NATO I srušili na desetine hiljada aviona. Vašington je tada bio spreman za evakuaciju. Kažu nose I gusle, uz gusla svaki poraz se pretvara u pobjedu :)))))
Ivica Daćić-Daci ovaj srbizirani Albanac je bio desna ruka Slobodana Miloševića u organizaciji agresije na BiH,Hrvatsku i Kosovo i još je na vlasti u vladi ćetnićke vlade srbije.Ovaj agresor je sramota srpske diplomatije,ne poznaje jezik diplomatije,nema diplomatske manire,ne zna engleski jezik,veliki primitivac.
@lari5 Ali zna dobro zapjevati:) Onako, diplomatski