Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode ti Zukorlicu i Crna Gora i Srbija u EU,tamo nema foliranja.Ostaje ti jos ovo malo Bosne da pruzas zmijski jezik,ali nadam se da si razotkriven.Zabavi se malo oko tri zene koje imas,pusti sirotinju na miru.
3 zene?? k\u\r\va od covjeka
Nema 3 žene već dvije, i to je po ŠERIJATU, Islamskom zakonu o kojem ti vjerovatno nemaš blage veze! Zukorlić u centru srpsta i ništa mu ne mogu, a nađe se Bošnjo da pričam o nečijem indetitetu... Pogledaj mu par intervjua, pa ga pokušaj demantirati... MUFTIJA je genije
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Nasikirao se muftija pravo
19 sekundi govori o tome, koliko se serbi boje Muftije www.youtube.com/watch?v=wznaPNgbB04
Koja propaganda, laz i spin. Jedino sto ne stima u ovoj svoj prici su supljeglavci odavde koji vjeruju covjeku koji je stitio Ratka Mladica (Ljajicu) i ljudima koji su otvoreni neprijatelji Bosnjaka i muslimana na ovim prostorima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zukorlic je inteligentan momak i zna sta prica .
a vidi balavog djetica sto je sebi dao za pravo da dijeli lekcije o nadleznostima a sam se mijesa tamo gdje mu nije mjesto,sjedi jado osta bez te sake kamenja
izgleda ce i ovi crnogorci u nekakav pasaluk,smao ne znam kakav model je za njih spremljen
A u pravu je covek , sta se mesa vise , nek radi sta mu je nadleznost malo nam je nasih politicara , jos treba on sudbinu da kroji , zavuce se u pazar pa svadja po srbiji i crnoj gori , sramota bre ..
Realno, gospodin muftija Zukorlic zeli na perfidan nacin doci opet u centar paznje jer se dugo nije o njemu pricalo, pa popularnost pocinje da opada.
Vujanovic za vrijeme rata u BiH bio ministar "pravde" pod cijom kontrolom su bile falange koje su vadile Bosnjake iz vozova i predavale ih Lukicu da ih on poubija. TO je covjek koji je citav taj i mnoge druge slucajeve zataskavao i ko je bio direktno ukljucen u njih. Sa druge strane imamo Ljajica koji je bio na celu koordinacijskog tima za rad sa Haskim tribunalom u vrijeme kada je Ratko mladic uzivao u drzavnim institucijama, kada je Karadjic dobijao originalne dokumente vlasti dok se je gore spomenuti kleo kako ne zna gdje su.... I sad takvi likovi dodju da nam objasnjavaju ko je dobar musliman/Bosnjak i sta je dobro za Bosnjake... Sve to nije cudno, neprijatelj radi i uvijek je radio na genocidnom projektu. Cudne su mi ove domace bitange i supljeglavci koji radije vjeruju gore navedenim i kojima smeta muftija mada ni oni sami ne znaju zasto, a ako i kazu zasto onda su to obicne gluposti i suplja prica iz njegovog privatnog zivota.
Koja propaganda, laz i spin. Jedino sto ne stima u ovoj svoj prici su supljeglavci odavde koji vjeruju covjeku koji je stitio Ratka Mladica (Ljajicu) i ljudima koji su otvoreni neprijatelji Bosnjaka i muslimana na ovim prostorima.
zukkkkkaaaaaaa brrrrrraeeeeeeee sabo napjed
e jest vala ovaj rasim ljajić neki musliman, nema šta.
samo naprijed zukorlicu,trazi za sandzak sve isto sto ima republika srpska
kvalitetni ti si zadojen lazima pravoslavne crkve,mora da te je pricestio vladika kacavenda u cetnika
jadu bijedno moralni takve lazi napisati,sve sto ima republika srpska je napravljeno na genocidu i lesivima,bukvalno zivite na masovnim grobnicama,ucite svoju djecu da je genocid koji ste pocinili herojstvo,kraj ljudske svijesti i postojanja je genocidna tvorevina tzv republika srpska
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
INACE ODE CUNA
Zukorlica treba jebat i njega i njegove 4 supruge,
On je derpe, pa je morao ozeniti 4 da lijeci kompleks i da ljudi ne posumljaju.
Kako ćeš Vujanoviću očekivat od nekoga tko još živi u 1400 i nekoj da se ponaša kao civiliziran čovjek XXE stoljeća ???? Specijalce na granice i pazi tko ti vršlja domovinom !!!!
prije bih rekao da vujanovic zivi u neciviliziranom vijeku mijesajuci se u vjerske slobode pripadnika drugih religija. a kao civilizovano je da te žena vara i tuca se sa tvojim frendovima, kao i to da popovi i crkvene sestre budu pokrivene i po manestirima zakopavaju neželjenu djecu, jel možda civilizovano i silovanje i ubijanje koje su počinili i čine pripadnici tvog naroda i to u ime crkve, a možda i sam ti ??? Ljudi, žene i djeca koji su silovani i ubijani nisu imali burke na glavama, niti turbana, niti po četiri žene, čak na stotine njih nisu bili ni punoljetni, pa ZAŠTO SU UBIJENI???
pa da dobije po ppppppiiiippppp i da prepliva jadran do barija.to saka jada od crne gore
Muamere ne daj se.
dosta su turci vladali nasim prostorima vrijeme je da se kaze ko je gaza