Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko se nahodao, agitovao, pokazivao mrznju ,bavio politikom na kraju ce mu dohakati bolest ali od boga je za zle ljude ima lijeka
@Jedinstveni1990 Bošnje su propale kao m*da kroz pocepane gaće.. Jedna i jedina im ulazi u Veliku Srbiju-Mini-Šengen a Kmerdogan prodajte bayraktare Srbji, a oni se raduju što je Amfilohije dobio Koronu.. Ahahahah.. Kako se istorija poigrala sa glupanima..
Izjava Mitropolita Amfilohija:Ko ne bio veran jednojezičnoj, jednokrvnoj Rusiji, dabogda živo meso od njega otpadalo, bio proklet tri puta i 3000 puta od mene.Vjerski službenik koji proklinje, kune i mrzi.Ovo ne može biti nikad božiji sluga, niti dobar čovjek.
Crko da Bog da
ako se probila kroz tu bradu onda sa njom nema sale
Mora da mu ga je zabio neki momcić
Od cega se ba lijeci??? Kako kad nit postoji lijek nit bolest zvana kurona...
Koje je zlo jace - risto sotona ili korona i moze li jedno zlo pobediti drugo. Saznacemo uskoro
Mogao bi se ovaj sto se kaze "otet"
Ima Kacevanda dobar toplomjer da ti stavi.
Svako stado ima svoje prodavače magle!
kad neko bude inficiran koronom, to izgleda ovako --- interview, live ------ http://theontariotimes.com/kayleigh-mcenany-speaks-out-for-first-time-since-testing-positive-for-covid-19-feeling-escellent
A tek kao mandatar sastavi vladu ali Bog mu stade na rep
Sad ga Bog zove da položi račune za sve laži i huškanje onih ishavjecenih i nepismenih kako im Milo otima svetinje
Insala. Prokleli ga casni Crnogorci. Na redu je Drtan.
Zar se korona prenosi analno?? Ko bi rekao...
Kad vidim ove visoke vjerske vjerodostojnike oće mi nešto biti...loše. Kome oni trebaju još u XXI vijeku?! Čemu služe? Da hodaju u tim svojim haljama, vozaju se u skupim autima i laprdaju o glupostima koje nemaju veze s mozgom?