Regija
965

Crna Gora: Radnici za 20 godina vjernosti poklonio automobil

Klix.ba
Foto: Blic.rs
Foto: Blic.rs
Možda je rijetkost, ali da postoje šefovi koji cijene rad i zalaganje svojih radnika svjedoči slučaj Tomislava Ražnatovića iz Crne Gore koji je svojoj radnici na 20. godišnjicu rada poklonio automobil Golf 5.

"Nisam mogla vjerovati i još uvijek ne vjerujem", rekla je za crnogorsko izdanje Blica Cetinjanka Dušanka Bošković, šefica u jednom od trgovačkih objekata kompanije Ražnatović koja je od šefa dobila automobil.

Vrijedna i lojalna 43-godišnjakinja posvjedočila je da je zaposlena u jednoj od "rijetkih kompanija koje u Cetinju zaposlenicima na vrijeme uplaćuje zaradu i doprinose".

"Evo sad glancamo automobil i hvalimo se pred komšijama", rekla je u šali Dušanka.

Šefa je pohvalila i jer nikada nije podigao glas na nekog od službenika. No, nagrade ne staju na automobilu. Ako u istoj firmi nastavi raditi sljedećih 10 godina, Đušanka bi trebala dobiti i stan.

"Dušanka Bošković je prva zaposlena u našoj kompaniji koja je za 20 godina rada dobila automobil. Sljedeće godine imamo dva kandidata za istu nagradu, dok će Dušanka biti prva koja će za 30 godina rada dobiti stan u vrijednosti od oko 30.000 eura", rekao je Ražnatović koji za 10 godina vjernosti radnike nagrađuje vrijednim ručnim satovima.

Nemala su to ulaganja u radnu snagu jer Ražnatović u svom lancu ima tri firme na Cetinju i u Podgorici u kojima zapošljava ukupno 70 radnika.