{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Crna Gora: Na aerodromu pronađena bomba

S
3.11.2011. u 19:44
0
2
Crna Gora: Na aerodromu pronađena bomba
0
Crna Gora: Na aerodromu pronađena bomba
Crnogorska policija ispituje napravu koja je pronađena van operativnog dijela aerodroma "Golubovci" u Podgorici, za koju se sumnja da je kasetna bomba - saopšteno je iz podgoričkog aerodroma.
Na aerodromu je stanje redovno i nema pojačanih mjera sigurnosti, a pomoćnik direktora aerodroma za bezbjednost Jovan Strugar rekao je da još nisu sigurni o kakvoj je napravi riječ i da će to ustanoviti policijski ekspreti.

"Mi pretpostavljamo da je riječ o ostacima kasetne bombe ili njenog dijela iz bombardovanja 1999. godine, koji je ostao izvan zone operativnog dijela aerodroma", rekao je on.

Strugar je precizirao da je naprava pronađena u blizini vojne platforme u dijelu koji je udaljen od operativnog dijela aerodroma i da nema potrebe da se aerodrom zatvara, niti da se preduzimaju neke opsežne mjere zaštite i bezbjednosti.

Bomba koja je pronađena na aerodromu "Golubovci" nije u blizini aerodromske zgrade, nego se nalazi na lokaciji kod hangara, blizu "prvog brežuljka" u aerodromskom krugu. Policija obezbjeđuje lokaciju, a sutra će početi demontažu.

Saobraćaj na aerodromu se odvije normalno.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: