Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Štovalac 9 januara mora odgovarati za maltretiranje zarobljenika u aluminiju. Predlažem da žrtve podnesu tužbu jer od drzavnih tužioca nema vajde.
6% Pa ljudi zar ima na dunjaluku da neko uživa više prava u jednoj državi, 6% stanovništva 33,3% vlasti u državi a 50% u tkz federaciji. Pa šta je sa ostalim manjinama Albancima Jevrejima Romima i ostalim. U hrvatskoj ne daju pisati čirilicom a da ne pričamo o konstitutivnosti srba.
Prvo sapun pa wc papir vlazne , .necete uc u EU do sudnjrg dana , kad ce u BiH ostat bosnji i srba da lod sljivu mogu stat
Lolek i Bolek u carstvu samoobmane.
gooUser1610880912, ni u SAD-u ni u Francuskoj ne daju pisati ćirilicom niti su Srbi konstitutivni!
Šta kaze ugroženi? Prco je postao ubleha svjetskih razmjera!
Podsjecaju me na poglavicu usrano pero i zalosno sova .hahahahah
Samo neka bosanci lete u Hrvatsku na more i ostavljaju im lovu a oni bi nas unistili u sekundi samo da mogu
hoće li Bakir sa erdoganom se sastati.čović sa ovima Dodik sa onima a ako Bakir mrdne sve se trese.čoviću,nema li tu BiH zastave.
Opet oni zabadaju nos u drugu drzavu!
Ko o čemu,Europejac o Mostaru...Šatoraš o BL,Trezoraš o SA...i tako stalno i stalno....ccc
Možete ku4cu svirati. 😂
Hoce li i putinu u beograd,neka ponese violete da im se nadje.
Težak gubitnik ovaj prijeratni komunista a sada velki hrvat.