Beograd
0

Ceca Ražnatović se nije pojavila na suđenju

SRNA
Svetlana Ražnatović
Svetlana Ražnatović
Folk pjevačica Svetlana Ražnatović nije došla u utorak u Palatu pravde gdje je trebalo da se pojavi pred sudijom Prvog opštinskog suda zbog optužbi za nasilničko ponašanje, a glavni pretres je zakazan za 24. novembar.

Ražnatovićevu u novom procesu terete da se zajedno sa svojim zetom Predragom Ocokoljićem prije četiri godine sukobila sa Aleksandrom Olarevićem, direktorom Fudbalskog kluba "Mladi proleter", zbog vlasništva nad ovim klubom, tvrdeći da je vlasništvo FK "Obilić".

U optužnici se navodi da je Ražnatovićeva vrijeđala, psovala i prijetila Olareviću, a da ga je Ocokoljić udario pesnicom u lice. 

Olarević je protiv Ražnatovićeve i Ocokoljića podnio krivičnu prijavu zbog napada. Međutim, nedavno ju je povukao, i to nakon što je Ražnatovićeva osuđena na kućni zatvor, a Tužilaštvo najavilo da će njoj i njenom zetu suditi i za nasilje. 

Olarević je tada rekao da ne želi da se preko njegovih leđa bilo ko obračunava sa poznatom pjevačicom, nakon što godinama niko nije reagovao na njegovu prijavu. 

Ipak, iz tužilaštva je stigao stav da će Ražnatovićevu i Ocokoljića goniti po službenoj dužnosti. 

Svetlani Ražnatović i njenom zetu sada prijeti kazna do pet godina zatvora. 
Pjevačica i njena sestra Lidija Ocokoljić su u kućnom pritvoru od 23. juna, nakon što su priznale da su uzele pare od transfera fudbalera "Obilića".