|

Beograd: Mladić zadavio djevojku zbog ljubomore

Beograd: Mladić zadavio djevojku zbog ljubomore
3
S
SRNA
13.2.2013. u 16:46
0
komentara
3

dijeljenja
Beograd: Mladić zadavio djevojku zbog ljubomore Stela Gundelj (Foto: Facebook)
U beogradskom naselju Medaković 23-godišnji mladić zadavio je svoju 26-godišnju djevojku, a potom pobjegao.
Beogradski mediji nezvanično saznaju da je ubijena Stela Gundelj iz Nove Pazove, koja je u Medakoviću živjela sa svojim mladićem Aleksandrom Šundićem, koji je počinio ubistvo, a kao motiv zločina navodi se patološka ljubomora.

On je, prema nezvaničnim izvorima, počinio ubistvo tako što je djevojku zadavio, a zatim pobjegao sa mjesta zločina, prijeteći prijatelju kojeg je u međuvremenu pozvao da će izvršiti samoubistvo.

Blic prenosi da je osumnjičeni mladić iz stana u kome se dogodilo ubistvo najprije pozvao najboljeg prijatelja i rekao mu da su se on i njegova djevojka posvađali i da misli da ju je ubio.

Prijatelj je odmah došao u stan žrtve i prijavio zločin, dok je Šundić nakon poziva pobjegao. Ubijena djevojka je nekoliko mjeseci živjela u iznajmljenom stanu, a njen momak je često boravio kod nje.

Inspektori beogradske policije jutros u 10.25 sati primili su dojavu da se u beogradskom naselju Medaković dogodilo ubistvo.

Sličan zločin dogodio se u novembru prošle godine u Novom Sadu, kada je zbog patološke ljubomore Darijan Musić pretukao na smrt svoju djevojku, manekenku Vladislavu Červenko.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.