Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
30 godina bosnjaci imaju sve moguce podrske,od zapda, istoka i od kurte i murte. Ali ljudima dojadilo vise vas gledat i slusat, sadaka narod na evropskom tlu koji je sve bezobraznoji. Kao djete razmazeno i nevaspitano na kraju se mora dovesti do reda ;)
U Bosanski lonac ne ide svinjetina, samo da znate....
Mi sadaka, a posrbice i pohrvatice gledaju kako ce od bosnjanskih poreza nahraniti svoje gladne? Osim toga, najvise sadake u regiji je primila Srbija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta reći da teletabisi nisu pozvani
Opet ćemo mi napravit "Bitku na Neretvi" i istjerat četalje, uje i Njemce ko i 1942. Četalji s desne, uje, njemci i talijani s ljeve, a mi ih predriblamo ko Messi pa ih sve onda ko Đoković reketom otpepamo
Angela razmišlja na ovoj slici: O čemu ovaj sad priča. Ništa ga ne razumijem, a i dosadan je do zla boga.
Tako blizu a tako daleko tetka.
O velukoj Srbiji i velukoj Bosni..
Hoće li joj pokazati rođake sa sela (entitetlije) ili će joj reći samo da postoje? Ne bi me čudilo da Mile negdje čuči i čeka da se u slika sa Merkel pa to predstavi kao neki važan sastanak..
Mi na ovom pederhskom skupu nemamo šta da tražimo. Naši političari ne trebaju da putuju u Albaniju ni na kakve balkanske sazive mini Šengene niti unije. Balkan je planina u Bugarskoj i neka ostane tamo gdje jeste..
MOLIM BOSNJANE U NJEMACKOJ DA NI POD RAZNO NE GLASAJU ZA PARTIJU ANGELE MERKEL! GLASAJTE ZA SPD!
Pitaju li se naši luzeri išta o državi koju "vode"?
Pitaju itekako, ko će sjediti po ambasadama, biti direktor, nabaviti respiratore, čiji sin će dobiti višemilionski kredit da se ne bi drogirao i tako to.
Previše značaja se daje Srbiji u zadnje vrijeme . Poslije sunca dođe i kiša , kažu
Nije bas da svjet uvjek kaznjava zlocince i budale. Nekada cak i suradjuje sa njima. Ovo vise nema smisla.
Dobro jutro. SDA pobijednik!💚💚💚😇
Dobro je bit ve komsic i dzferovic na rucku u tirani mozda :)
Danas zavrtanje ruke, podvijanje repa i kiseli osmijesi. Sutra opet k.rcenje.