Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Servi nikad neće prežaliti gubitak C. Gore, to ih više boli nego tri Kosova
Ja mislim da će Milo uci u Ginisovu knjigu rekorda po godinama vladanja.Ave Caesar.
Podrška svim normalnim crnogorcima i Milu Djukanoviću koji spašava CG od potpunog kolapsa i od odlaska na smetljište historije gdje se nalazi srbija i rusija..
@Simeon33 Šta sa Moskvom i Beogradom ? Beograd je napravio tito i jugoslavija jesi ikad čuo za ono Trepča radi Beograd se gradi, šipci i svi ostali narodi su pravili beograd a moskva je jako siromašan grad s obzirom koliko ima stanovnika jedan Teksas (savezna američka država) ima veći BDP od čitave rusije a ima samo 50 miliona ljudi koji žive tu..Eto napredka hebo te moskva i beograd.
Guzenje male Srbije se nastavlja, idemo Vojvodina i Sandzak...
Milo će do podne dvaput reći ne i da
Jebes politiku.
Ma subjektivni osjećaji su jedno ali ekonomska stvarnost je drugo. Ruske ,Austrijske i Turske banke gospodare prostorima ex-Yu (osim Slovenije). Jedno je piščeva imaginacija a drugo je stvarnost. Neće Rusija čizmom gospodariti balkanom već s pomoću Kine u prvom planu i svojih banaka u drugom planu. Sberbank u Hrvatskoj je ubjedljivo najjača banka na tržištu u Bosni negdje sa Raiffeisenom itd. Rusofobija nije je izraz propagane kao i islamofobija.
Get real. Kompletan Balkan je samo tranzitna stranica. CG, Bosna, Srbija i Hrvatska zajedno imaju stanovnika kao trećina Italije, kupovna moć nikakva. Stvarno mislite da se neka svjetska sila otima za privrednu prevlast? Albanija je značajna samo kao narko punkt. Srbija ima neki svoj put, kao i Hrvatska, olupine bivšeg moćnog sistema, sada na nivou Bugarske. CG - malo kriminal malo turizam. BiH - jad i čemer. Sad su nam se Arapi natovarili da nam svaki pedalj zemlje kupe.
autor dželatov šegrt antologijska, za oskara!
Crna gora prodata Rusima.
Andrej Nikolaidis ,Legenda koji se vise borio protiv Cetnika nego 90 % Bosnjackih politicara
to je istina....taj tip je jedan od najvecih srbomrzaca na balkanu...pre bih kafu popio sa bakirom nego sa njim.....covjek ima strasan kompleks....
@horoskopLjubavi Nije on kriv sto je mentalno obolio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Milo je Crnu Goru pretvorio u svoju licnu prciju u kojoj su na svim polozajima njegovi kumovi i srodnici, opljackao je Boga oca, malo malo pa se karteli na cije dilanje on zmuri pokolju pa krenu bombe pucati po centru grada... To su cinjenice koje zna svako ko je dolje bio. Sto Bosnje na njega svrsavaju iz drugih razloga je nesto drugo.
@SrbiRomi A ja podrzavam Dodika i Pickoustog?
@SrbiRomi Ka sto ima, pa i na sajtu ovome, pun khurac onih koji podrzavaju Mila. Tvoja poenta je tacno sta?
Koga briga više, to Crna Gora neki bitan faktor i svijetu i Bosni pa da imamo 14 članaka na temu prelivode Đukanovića i njegovih đetića?
Nije bitno sto Milo Djukanovic vec trideset godina pljacka narod Crne Gore i sto se zaposliti bez njegovoga amina ne moze niko no je bitno da je Rusiji receno ne. A budaline.
to je stvar crnogoraca....zasto bi tebi bilo bitno kako se zaposljavaju crnogorci?
@horoskopLjubavi Komentarisem misljenje za koje smatram da je glupo covjeka za koga generalno smatram da je glup. A i imam "rodbine" u Crnoj Gori te valjda imam pravo i na misljenje
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
svako sebi bira predsjednika...ja sam za demokratiju....ako su u crnoj gori izabrali mila to treba postovati....isto tako postovati i one koj sebi izaberu i ostali narodi....mada sumnjam da bosnajci hoce pristati na to...bosnjaci smatraju da su oni ti koji bi trebali drugima birati predsjednike...
Svi bošnjaci su izrazito nasikirani zato što su crnogorci izabrali Đukicu po milioniiti put. Ne spavamo, ne jedemo, samo zamišljamo brčkanje u budvanskom plićaku i mozgamo o još jednom mandatu Mile Đukanovića.
Jeko ova spodoba?
srbski teofil pancic...ako znas ko je teofil