{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Analiza Mladićevog rukopisa

F
7.6.2009. u 11:39
0
6
Analiza Mladićevog rukopisa
0
Analiza Mladićevog rukopisa
Grafolog i psiholog Jovan M. Krstić, stalni sudski vještak Ministarstva pravde za Blic je analizirao strukturu ličnosti Ratka Mladića, na osnovu bilješki.
"Vidi se energija, samopouzdanje, upornost, ali može biti i bestidan, oštar, žustar, i ponekad nepromišljen. Radi se o osobi snažnog intelekta i karaktera, ima izraženu potrebu za preciznošću i s naglašenim estetskim osjećanjima", tumači Mladića na osnovu kopija spisa koje "Blic" ima, grafolog Krstić.

"Može biti strogo konvencionalan, da se ponaša šablonski, pogotovu kada je spoljni efekat značajan, ali je sklon i neodmjerenosti u ispoljavanju osjećanja i u afektu", kaže Krstić.

Po riječima Krstića, rukopis govori da je kod Mladića "prisutan nagonski život, afektivnost, velikodušnost, ali i opšta neumjerenost. Prema rukopisu, riječ je o nekome ko je odvažan, uz prisustvo oholosti.

"Zdrava je i jaka konstitucija, puna vjere u sebe, preduzimljiva je osoba, ima trgovačke sklonosti. Može biti istrajan u ostvarivanju planova, a u odnosu na sredinu i ljude oko sebe, sklon je da im pruža svaku pomoć, ali ne toliko iz altruizma, koliko iz potrebe da bude iznad njih. Nemirnog je duha, brzo donosi odluke, jer mu je izgrađeno sažeto mišljenje, ali ima povremenu izraženu psihičku napregnutost koja ga sputava u donošenju pravih odluka", kaže Krstić za "Blic“, prenosi u nedjelju B92.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: