Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kaže glumac Sergej Trifunović : u svijetu djeca gladna a Anina beba se razbacuje sa 4 sise :D
@ZmajevoSrce1 tu si "lopužo"! ;) a mislila sam ode!
hahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svi su najgori a oni najbolji a nema kakve mrake nemaju u vladi... od pedera i lezbaca do seljackih pjevaca i ratnih zlocinaca... nema goreg naroda na svijetu!
Sav sljam iz drustva je u Srbiji u vladi
Pa nije kada ste ih protjerali ili pobili....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jedna krava a cetri sise,to vam bolji naslov teksta.
po kuranu ne moze mama da bude babo
Zalaz@ onda moze beli po bibliji...
pa koe sata ana yebo vas tata i anu
Meni Ana lici na mladog Harisa Silajdzica
Mozel bit dojilja ? Da mi podoji
Ja pederske države.
Sve naopako 👎
Ako Ani nedaju nikakva prava po pitanju malog nije problem ja joj dajem sva prava u vezi moga maloga, nek se zabavljala.
Milica😍😍😍
Ma neka je djete zivo i zdravo imamo mi i svojih problema
ehehehe ... srbija fol toliko je pravoslavna i vjerska, toliko se busaju u prsa sa vjerom, svetum ssavom i slavama, a gurajuci ove lgbt u javnoasti u sustini samo pokazuju jad i bijedu Srbije ... Gradjanska opozicija kroz proteste to pokazuje i vucic se boji gubitka vlasti ... a Sergej je izvalio saljivu konstatciju o gladnima u africi i djetetu Ane i plavuse, koje se razbacuje sa 4 sise ... ehehehhe
Kaže Milica: ja sam našem sinu i otac i majka... A Šaban se u grobu okreće
Zgodna Milica.
Ujebavanje (2/2): Između ostalog tariguzija prizivala curenje radijacije "Igranjem vojnih dejstava" sa reaktorskim postrojenjima "Krško" (Slovenija), "Paks" (Mađarska), "Kozloduj" (Bugarska). NATO pakt im onda ispunio želju pa im zemljište u tariguziji ujebao osiromašenim uranijumom da im domaće prehrambene biljke i životinje budu radioaktivne i time suzbijano koćenje četnika do daljnjeg.
Ujebavanje (1/2): Osim loših, imala je Rusija i nekih dobrih poteza od kojih pohvaljujem sllijedeći: Tariguziji ( takozvanoj srbiji) devedesetih ruski i kazahstanski "biznismeni" su u bescijenje prodavalili radioaktivnu morsku so (otpaci iz reaktorskih desalinizatora Shevcenko na obali kaspijskog mora ) da tariguzani mogu radiološki soliti ono što jedu i slabije se kotiti te raspadati od raznih vrsta kancerogenih oboljenja.
Ujebavanje (x/x): Tariguzija pokušala opet izvesti agresiju na Kosovo. Kosovo odgovorilo ekonomskim sankcijama protiv tariguzije, pa sad tariguzija kupuje zdraviju i isplativiju hranu iz Albanije, Mađarske i Austrije čime se jača privreda NATO pakta.