Predsjednička kandidatura
0

Alka Vuica: Hrvatska je žena koju treba spasiti od svodnika

FENA
Ne mogu ja spasiti Hrvatsku, ali možemo to učiniti zajedno, poručila je danas kantautorica i pjevačica Alka Vuica objavljujući svoju kandidaturu za predsjednicu Republike Hrvatske za koju će se natjecati kao kandidatkinja Zelene liste.

Vuica je građanima poručila da, iako danonoćno svjedoče svemu ružnom što im se u zadnje vrijeme događa, mogu tu sliku promijeniti ako udruže snage i zaštite svoju domovinu, te dignu glas protiv onih koji rasprodaju njezino bogatstvo i ljepotu da bi obogatili sebe ili svoju obitelj, javila je Hina.

Vladajuću garnituru pozvala je da "odstupi s vlasti", prozivajući ih da su osiromašili Hrvatsku i uništili njezino gospodarstvo, te da su im "korupcija, laž i demagogija na svakom koraku".

"Danas je Hrvatska slobodna, ali umorna i osiromašena. Najgore je što su je opustošili oni koji su se u njezino ime kleli. Nakon što je još jednom u povijesti dala svoje sinove i obranila svoju čast i granice, na njezino su prijestolje zasjeli besprizorni prevaranti i krenuli joj piti krv, rasprodavati. Njezino tijelo kao da je kurva, sponzoruša. Dragi moju supatnici, doživite konačno Hrvatsku kao ženu koju treba spasiti od svodnika koji je prodaju za svoj profit", poručila je Vuica građanima.