Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog chetnika samo mati može da simpatiše....
@SilenceDoogood ma i ona je na kraju živaca
Prve usne Balkana
Ja ga zovem Glineni ( govor u Glini) You tube), je bitan toliko, da i oni koji nisu prezirali Srbiju, sada preziru i žele što dalje.
Tri glavna političara u srbiji su Albanci:1.Aleksandar Vućić biološki sin Fahri Musliua novinara dopisnika iz Beograda za RTV Kosova,2.Ivica Daćić -Daci srbizirani pravoslavni Albanac iz Toplice istoćno Kosovo (sada srbija) i3.Bratislav Gašić -Gaši direktor BIA(bezbjedonosna inf.agencija srbije) je srbizirani pravoslavni albanac iz Kruševca.
@lari5 srbi su šiptarsko turska mješavina
Kad je palo Hrvatsko proljeće 1971.godine srbi su preko centralistićkog Beograda uzeli kompletnu vlast u Hrvatskoj do 1991.godine do raspada Judoslavije-Srboslavije.Srbi su u Hrvatskoj u tom periodu držali vojsku,policiju,sudstvo,carinu,prosvjetu,masmedije.To je bio aparthejd gdje je manjina srba vladala nad većinom Hrvata u Hrvatskoj.NO PASARAN.
Srbi su imali srboslaviju od 24 miliona stanovnika kojom su vladali centralistićki iz Beograda a raspadaom srboslavije danas srbija koja se osamostalila ima manje od 5.5 miliona stanovnoka prosjećne starosti od 44 godine a od toga 4 miliona stanovnika srbije imaju prosjećnu starost od 51 godinu.De facto preko 50 posto stanovnika srbije su nacionalne manjine.
Kako siješ - tako žanješ!
baš oni žanju 😂😂😂
Dok Kolinda vodi u prognozama, nema potrebe da dolazi. Ako joj ushvali glasova, eto Vucica ekspresno, da je podrzi. HAHA.. providni ste skroz
izbori su u croatiji , dobio instrukcije da se ne mješa.
Vučić je kutlaču kojom je sipao govna po Hrvatskoj oprao i sad bi da im tom kutlačom servira supu. Ne može. Odjebi nazad u septičku jamu, fašisto!
Hrabar nesto mali Seselj😆😆😆😆
Ovom ni rođena mater ništa ne vjeruje.
treba ga trajno proglasiti za -persona non grata- u Hrvatskoj, spodoba zagađuje ćega se god dotakne
Ne plaši se ali guza ko meduza
EPP= Ekonomsko propagandni program ili ?
Svi ste vi za septičke !