|

Akcija u Srbiji: Oštetili političku organizaciju i fudbalski klub

Akcija u Srbiji: Oštetili političku organizaciju i fudbalski klub
0
S
SRNA
24.12.2012. u 08:23
0
komentara
0

dijeljenja
Akcija u Srbiji: Oštetili političku organizaciju i fudbalski klub Foto: Ilustracija
U Srbiji su u toku dvije paralelne akcije u kojima policija privodi pet osoba, osumnjičenih da su oštetili političku organizaciju "Zajedno za Kragujevac" i Fudbalski klub "Radnički" iz tog grada, javio je RTS.
Policija privodi direktora političke organizacije "Zajedno za Kragujevac" Zlatka Milića i vlasnika knjigovodstvenih agencija "AB2 i "Kont AB2" Žarka Biorca, osumnjičene da su ovu organizaciju oštetili za oko 185.000 eura, kolika je Milićeva protivpravna imovinska korist.

U paralelnoj akciji Uprave kriminalističke policije i Policijska uprava Kragujevac u toku je privođenje Nebojše Vasiljevića, Darka Stojanovića i Zorana Pavlovića, zbog sumnje da su FK "Radnički" oštetili za oko 500.000 eura, navodi isti izvor.

Vasiljević je potpredsjednik FK "Radnički 1923" i potpredsjednik stranke "Zajedno za Šumadiju", Stojanović je generalni sekretar tog kluba, a Pavlović je agent Svjetske fudbalske federacije (FIFA).

NJih trojica su osumnjičeni da su zloupotrebom službenog položaja oštetili FK "Radnički" za oko 500 hiljada eura i u tom iznosu ostvarili protivpravnu imovinsku korist Pavloviću.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.