{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Akcija "Morava" nije završena

S
1.11.2009. u 14:35
0
2
Akcija "Morava" nije završena
0
Akcija "Morava" nije završena
Ministar unutrašnjih poslova Srbije policije Ivica Dačić izjavio je da policijska akcija "Morava" nije završena i da će policija nastaviti da se bori protiv trgovine drogom.
Dačić je rekao da akcija "Morava", koja je usmjerena ka razbijanju mreže dilera narkotika u Srbiji, pokazuje i da je državna politika veoma jasna kada je u pitanju beskompromisna borba protiv svih vidova kriminala.

"Na meti su, naravno, bili organizatori najvećih kriminalnih grupa koji se time bave, ali na meti mora biti i dilerska mreža do onih kojima je ta droga namenjena, a to su pre svega deca. I mi im nećemo dati mira", rekao je Dačić novinarima u Ljuboviji.

On je smatra da je akcija dala veliko ohrabrenje građanima i pozvao sve građane da imaju povjerenja u državne organe i da zajedno sa policijom rade na sprečavanju svih krivičnih i kriminalnih radnji.

Dačić je ranije rekao da cilj akcije "Morava", u kojoj je privedeno oko 500 osoba, nije bio samo zaplijena narkotika, već "paralisanje" dilerske mreže.

U akciji je, između ostalih, uhapšen Marinko Nikolić, kod koga je pronađeno više od milion falsifikovanih američkih dolara.

U Novom Pazaru je priveden Dževad Alibašić, koga je ministar Dačić označio kao pripadnika međunarodne organizovane kriminalne grupe koja se bavi trgovinom narkoticima.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: