Slovenski Fritzl zarobio kćerku
0

15-godišnjakinja rodila dijete vlastitog oca

Sarajevo-x.com
Mariborska bolnica
Mariborska bolnica
Regionalni mediji u petak prenose šokantnu priču 15-godišnjakinje koju je silovao vlastiti otac, te je držao zatočenu u kući da se ne bi saznalo za njenu trudnoću.

U slovenskom gradu Ptuju na sjeveroistoku države desio se nesvakidašnji slučaj. Naime,15-godišnju učenicu osnovne škole silovao je vlastiti otac, a djevojčica je svojevremeno ostala i trudna.

Zlostavljanje je trajalo punih godinu dana, a nakon što je otac saznao da je djevojčica trudna, zatvorio je u kuću kako ne bi imala kontakt s drugim ljudima.

Najčudnije, dodaju portali, da osoblje osnovne škole u Štajerskoj koju je djevojčica pohađala, niti komšije ili prijatelji nisu posumnjali u priču da je djevojčica otišla na školovanje u inostranstvo.

Detalji slučaja još nisu poznati jer je policijska istraga u toku, a za cijeli slučaj doznalo se kad je 15-godišnjakinja stigla u mariborsku bolnicu da bi se porodila.

Otac-monstrum trenutno se nalazi u zatvoru, a mediji pišu da je ovo još jedan u nizu sličnih slučajeva koji su preplavili svijet nakon što se otkrilo za austrijskog oca .monstruma, Josefa Fritzla, koji je godinama zlostavljao kćerku i držao je zatočenu.