14-godišnja djevojčica u Hrvatskoj rodila dijete

S
Sarajevo-x.com
15.1.2010. u 09:44
0
18
14-godišnja djevojčica u Hrvatskoj rodila dijete
0
14-godišnja djevojčica u Hrvatskoj rodila dijete
Djevojčica stara svega 14 godina, koja je ostala trudna sa udovcem od 56 godina, jučer se porodila u jednom o dalmatinskih porodilišta, javljaju hrvatski mediji. Djevojčica je rodila muško dijete šest dana prije roka. Policija je, međutim, protiv njenih roditelja podnijela krivične prijave, pišu jutros hrvatski mediji.
- Sretna sam i presretna, najsretnija na svijetu. Jedva čekam da moje dijete i njezino dijete dođu kući - izjavila je majka djevojčice, sada 40-godišnja baka, koja ne razmišlja o tome da je otac njenog unučeta 56-godišnji komšija koji čeka suđenje zbog spolnog odnosa s djetetom.

- Ne želim u svojoj sreći oko novog člana obitelji ni o čemu drugom misliti osim o unučetu i svom djetetu - izjavila je ona.

Svom komšiji, dobrostojećem poduzetniku i udovcu, roditelji djevojčice nisu oprostili što je iskoristio naivnost njihove kćeri, a njima nije oprostila policija.

Umjesto čestitke zbog prinove, policija je baku i 37-godišnjeg djeda osumnjičila za krivično djelo zapuštanja i zlostavljanja djeteta te su protiv njih tužilaštvu proslijedili krivičnu prijavu.


Komentari (18)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: