Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravac Njemacka..bravo
Ovde se poštuju političari, tajkuni, kriminalci, debeli vratovi, ljigavci iz administracije...ovo je raj za njih. Doktori, inžinjeri, majstori, rudari, vozači...radnici...ovde su samo da služe ovima gore. Normalno da onaj ko zna i hoće da radi treba da ide odavde!
PODRŠKA DOKTORIMA .. samo mi nije jasno sto se neki boje .. sto ne dadnu svi otkaze kako je dogovoreno pa da vidis problema ..uvijek se nađe neko isprepadan ..
I sarajevski doktori ponovo pripremaju štrajk, lagali su im za povećanje koeficijenta! što je najgore, para ima, ali ne daju gospoda iz zavoda " vade" se nekakvim jadnim izgovorima...Ono što jebe doktore je što ne mogu SVI izaći na ulice ko radnici neke fabrike, jer zaboga uvijek postoje hitni slučajevi...zamišljam samo kad bi stvarno SVIU doktori štrajkovali samo jedan dan, ko bi vam onda pomogao?????
Ha ha, da nepovjerujes da se ovo desava u srcu Europe u 21 vjeku. Rodjen sam tu i volim rodnu grudu, ali sam svaki dan bogu zahvalan sto mi je pruzio priliku da zivim u civiliziranom svijetu. Jedan je zivot ljudi moji, uzeli su vam 25god. zivota, budite se pobogu.
https://www.youtube.com/watch?v=AnjCiBEiZO8
nek politicari imaju po 5.000 a dr. ko yebe
sta ce ovoj raji doktori. nama treba drzavnih sluzbenika
Politicari Boga mole da doktori idu, jer svi talove imaju sa privatnim poliklinikama, narod sve vise usluga placa a ne buni se, prolazi im...potaman svima
Bitno je da se grade i obnavljaju crkve i džamije,a to što doktora nema, to je skroz nebitno. Također, ni škole ne trebaju, narod je prirodno pametan.
Jest ova federacija napredna tacno bi se preselio kod njih. Prosperitet na svakom koraku
Tuzlaci dodjite da vas sebija lijeci. Jest da nema vate i zavoja i sve morate sami kupit...
Pa šta hoćete da političari sebi smanje plate a da vama daju. E šipak, ne može trebaju nam političari:-)
Smijesno a i zalosno je da svijet fakat i misli tako haha
Samo dajte otkaze. Dovešćemo mi sebi Torabija.
Sve ovo bi trebalo da ide u prilog izborima u listopadu.Problem je sto je mnogome Bosnju( mislim na sve konfesije) lakse dole utjerati citav metar nego gore 1cm
Ne odustajte ..molit ce vas da se vratite na posao kad vide koji ce problem napraviti ovi iz vlade ... ionako nema specijalista nikako , ne dajte da vas zastraše
Ako nema para, vlada je kriva. Valjda vlada treba da stvori i rodi pare. Nije to bas tako komplikovano.
Smradovi iz PDA
Stoka iz PDA