Carlsberg Beer Garden
27

Pratite utakmice Svjetskog prvenstva u velikoj fan zoni na Vilsonovom šetalištu

B. H.
Zima na Vilsu by Sarajevo Holiday Market
Zima na Vilsu by Sarajevo Holiday Market
Uz početak Svjetskog prvenstva u nogometu u Kataru, na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu započinje događaj "Zima na Vilsu by Sarajevo Holiday Market", čiji će prvi dio biti posvećen upravo nogometu.

U "Carlsberg Beer Gardenu" na Vilsonovom šetalištu će od 20. novembra, pa sve do 19. decembra biti organizovana gledanja utakmica Svjetskog nogometnog prvenstva, pa će "Carlsberg Beer Garden" u narednih skoro mjesec dana postati jedna od najvećih i zasigurno najboljih nogometnih fan zona u glavnom gradu BiH.

Utakmice će se gledati na LED i LCD ekranima, a pored uživanja u atraktivnim sportskim TV programima, posjetioce u fantastičnoj nogometnoj atmosferi očekuje i mnoštvo popratnih zabavnih sadržaja na temu "najvažnije sporedne stvari na svijetu".

Nema sumnje kako će "Carlsberg Beer Garden" biti vjerovatno najbolje mjesto za uživanje u utakmicama Svjetskog nogometnog prvenstva u nogometu, koje se ove godine održava po prvi put u historiji u zimskom periodu.

Prva utakmica Svjetskog prvenstva u nogometu je ona koju igraju Qatar i Ecuador, a koja je na programu u nedjelju 20. novembra od 17 sati.