vijesti
57

Nagrade za ljubitelje Pilka proizvoda

Dobar odnos proizvođača i potrošača gradi se povjerenjem i pažnjom. Upravo takvu pažnju je Mesna industrija Ovako ukazala potrošačima njihovih proizvoda organizacijom nagradne igre tokom koje će podijeliti 1.000 vrijednih poklona.

Uz vrlo jednostavna i prihvatljiva pravila, koja podrazumijevaju slanje dokaza o kupovini proizvoda sa oznakom Pilka u vrijednosti od 5 KM, učesnici nagradne igre imaju priliku da u okviru 4 mjesečna izvlačenja osvoje praktične i vrijedne nagrade.

MI Ovako juče je podijelila prvih 250 nagrada - LCD televizore, Playstatione, tablete, foto aparate, mašinu za veš, mašinu za suđe, mikrovalne pećnice, sokovnike, friteze, multipraktik uređaje, roštilje i poklon pakete, i time usrećila brojna bh. domaćinstva. Imena dobitnika nagrada možete pogledati na ovom linku.

Prvo izvlačenje nagrada, jedno od 4 kruga nagrađivanja, samo je uvod u finalno izvlačenje kada će najsretniji potrošači Pilka proizvoda osvojiti:

  • novu verziju automobila Passat,
  • dva Peugeot skutera,
  • putovanje za dvije osobe i
  • tri potrošačke kartice vrijednosti 1.000 KM.

Nagrade prvog kruga izvlačenja otišle su u preko 50 gradova širom BiH – od Bihaća do Goražda, Banja Luke, Tuzle, Mostara, Bijeljine...

U narednim mjesecima, iskušajte i Vi sreću i uključite se u nagradnu igru. Pravila učešća potražite na www.ovako.ba ili Facebook stranici Pilka.