Učestvujte i vi
0

Intesa Sanpaolo Banka, Visa i Bingo u zajedničkoj misiji opremanja porodilišta

Klix.ba
Intesa Sanpaolo Banka, Visa i Bingo
Intesa Sanpaolo Banka, Visa i Bingo
Intesa Sanpaolo Banka i Visa jedanaestu godinu zaredom organizuju humanitarnu akciju "Inspirisani srcem" koja će se i ove godine realizirati tokom mjeseca maja. Novitet je da se od ove godine kampanji pridružio i najveći bosanskohercegovački trgovački lanac Bingo.

Ovakva saradnja logičan je slijed s obzirom da je i kompanija Bingo izrazito društveno odgovorna, posebno u pogledu najmlađih i njihovih roditelja, a nedavno su drugu godinu zaredom pokrenuli kampanju gdje se u potpunosti odriču marže na hranu za bebe.

S tim u vezi svi korisnici Visa Inspire i Visa Platinum kartica Intesa Sanpaolo Banke koji od 1. do 31. maja 2024. godine obave bilo kakvu kupovinu,u bilo kojem Bingo objektu u BiH, bez obzira na iznos transakcije, Banka i Visa će u njihovo ime izdvojiti 10 feninga koje će se na kraju ove akcije iskoristiti za kupovinu prijeko potrebne medicinske opreme i pomagala za dva porodilišta u BiH.

Bitno za naglasiti je da korisnik kartice neće biti terećen za bilo kakav trošak, nego će se čak smatrati i partnerom ove kampanje.

Nakon što je u prvih 10 godina trajanja kampanje izdvojeno i donirano više od 270.000 KM, kampanja Inspirisani srcem nastavlja svoju pozitivnu humanu misiju, a to je pomoći mjesta gdje život počinje.

Inspirišimo srcem, jer svaki korak znači.

Partneri kampanje su Visa, Bingo Tuzla, Klix.ba, RSG, Antena Sarajevo i Radio MIX, a više detalja dostupno je na www.inspirisanisrcem.ba.