Nagradna igra
43

Promo / Imtec Computers: Vrijedne nagrade za prvih 100 kupaca u poslovnici Imteca u SCC

Imtec Computers postao je ekskluzivni ovlašteni partner Logitech Gaming opreme za Bosnu i Hercegovinu, lidera na svjetskom tržištu proizvoda za kućnu zabavu, igre, PC navigaciju i digitalnu muziku.

Tim povodom, danas je upriličena promocija i prezentacija proizvoda ovog proizvođača kako bi se kupcima predstavili novi proizvodi Logitech Gaming serije u novorenoviranom Imtec shopu u Sarajevo City Centru (SCC). Za prvih 100 kupaca, Imteci Logitech osigurali su vrijedne poklone, a cijela akcija traje do 17. decembra.

Imtec poslovnica se nalazi na -1 etaži SCC-a. Također, za sve posjetioce, a posebno ljubitelje igrica, ponuđen je širok asortiman opreme za gaming, laptopa, računara. "Svi koji nas posjete imat ce priliku testirati navedenu opremu kroz igranje najnovijih naslova iz svijeta igrica", naglašavju u Imtecu

Logitech je svjetski lider u proizvodnji miševa, mikrofona, zvučnika, slušalica, igračih kontrolera i web kamera, te drugih dodataka za desktop i laptop računare. Kompanija je osnovana 1981. godine, a prvi proizvodi su bili miševi. U svojoj poslovnoj filozofiji Logitech je fokusiran na inovacije, a njegov portfolio obuhvata široku paletu osobnih perifernih uređaja, sa posebnim naglaskom na proizvode za PC navigaciju, igre, internet komunikacije, digitalne muzike i kontrolu kućne zabave.

Kao lider u prodaji informatičke opreme u BiH, Imtec već 13 godina zbližava tehnologiju i ljude. Imtecje domaća informatička kompanija i zapošljava 90 uposlenika. Kompanija razvija svoje poslovanje dvije divizije, IMTEC Solutions i ImtecComputers , a jedini je registrovani proizvođač desktop računara u BiH. Posjeduje lanac poslovnica koji broji 15 Imtectrgovina raspoređenih širom BiH, on-line shop www.imtec.ba, te specijalizranu službu za prodaju firmama i institucijama.