Prima 4. terapiju
61

Zahvaljujući ljudima dobre volje Senad Šabić nastavlja liječenje u Njemačkoj

Klix.ba
Senad Šabić, kojem je u martu dijagnosticiran rak debelog crijeva sa metastazom na jetri, svoje liječenje, zahvaljujući humanim ljudima koji su učestovali u akciji prikupljanja novčane pomoći, i dalje nastavlja u Njemačkoj.

Nakon pokušaja liječenja u Sarajevu i odlaska u Njemačku, Senadu je propisan ciklus od šest kemoterapija nakon kojih će ljekari odlučiti o daljem toku liječenja odnosno operaciji ili još jednom ciklusu kemoterapija.

Senad se sprema za četvrtu terapiju i dobro se osjeća. Zahvaljujući humanitarnim akcijama i svim ljudima dobre volje osigurana su sredstva za prvu fazu liječenja. Uz veliki podršku porodice i prijatelja ovaj hrabri momak nastavlja borbu i zahvaljuje se svima koji su mu do sada pomogli.

U akciji pomoći Senadu tokom koje će se skupljati sredstva i za drugu fazu liječenja možete i dalje učestvovati pozivom na humanitarni broj 090/292-098 putem kojeg se doniraju tri KM, ili uplatom u Union banci na račun Erna Šabić: 1027081501090771 (uplate iz BIH) BA1027081501090771; SWIFT: UBKSBA22 (uplate iz inostranstva).