U rekordnom roku
974

Udruženje Fokus prikupilo novac za Mirsadino ljetovanje, sada sakupljaju za kravu

Autor: L.K.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Otkako je pokrenuta akcija prikupljanja novca za ljetovanje djevojčice Mirsade, mnogi su se aktivirali i javili kako bi joj omogućili ostvarivanje velike želje. Njena majka Hamida Dedić-Hadžić kaže kako su dobili mnoštvo ponuda te kako su veoma zahvalni na pomoći.

Udruženje Fokus uspjelo je prikupiti novac za Mirsadino ljetovanje te su sada pokrenuli akciju prikupljanja novca za kupovinu krave za porodicu, potvrdila je za Klix.ba Mirsadina majka.

"Moj muž ima tromb, mjesečno su mu za lijekove potrebne velike svote novca i nerijetko smo prodavali svoje krave da bismo mu osigurali taj novac. One jeftinije lijekove možemo nabaviti na recept, ali skuplji se moraju kupiti", kazala je za naš portal Dedić-Hadžić.

Zbog lakšeg i bržeg prikupljanja novca te da bi se izbjegao bilo koji oblik zloupotrebe, svi oni koji žele pomoći ovoj porodici mogu to učiniti direktno na račun majke 1613000087959752 na ime Hamida Dedić-Hadžić ili lično kontaktirati udruženje preko broja telefona 065/095-795. Ukoliko novac uplaćujete iz inozemstva, možete to učiniti preko paypal računa: [email protected].

Djevojčicina majka skromno dodaje kako je svaka pomoć dobrodošla, ali kako ne želi tražiti previše. Dodaje i kako je zahvalna udruženju Fokus jer su od početka cijele priče uz nju.

"Udruženje je pokrenulo cijelu priču, oni su razgovarali s Mirsadom i pokrenuli sve novinare, akcije i slično. Beskrajno sam im zahvalna", zaključila je majka.