{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


U Zvorniku održan koncert za liječenje trogodišnje djevojčice

S
SRNA
20.3.2012. u 09:25
0
0
U Zvorniku održan koncert za liječenje trogodišnje djevojčice
0
U Zvorniku održan koncert za liječenje trogodišnje djevojčice
Foto: SRNA
U zvorničkom Domu omladine održan je humanitarni koncert za liječenje trogodišnje Sare Džinić iz Bijeljine, koja boluje od leukemije.
Na koncertu su nastupili Crkveni hor "Sveti Đorđe", hor "Libero", ansambl "Bisernica" i Dječiji crkveni hor "Sveti Đorđe" iz Bijeljine.

Dirigent hora "Libero" i učesnik ovog humanitarnog koncerta Bojan Sofrenić rekao je sinoć novinarima da je potrebno održati više humanitarnih koncerata, ne samo u Bijeljini, nego i u drugim gradovima kako bi što više prikupili sredstava za liječenje male djevojčice.

Podsjetivši da su i ranije održavali humanitarne koncerte za liječenje ljudi, Sofrenić je rekao da su se, kada su saznali za malu Saru, odmah dogovorili da se uključe u ovaj humani gest i svojim učešćem doprinesu liječenju ove djevojčice.

"Za kupovinu prvog lijeka, koji je iznosio oko 2.000 KM, održali smo koncert u Bijeljini i prikupili potreban novac za liječenje Sare", rekao je Sofrenić i podsjetio da se djevojčica trenutno nalazi na liječenju u banjalučkoj Klinici.

On je dodao da će za dalje liječenje biti potrebno još novca i da nastavljaju sa održavanjem humanitarnih koncerata, koji će, nakon Zvornika, biti održani u Ugljeviku, a potom u Brčkom.

Organizator ove humane akcije je Centar za kulturu "Semberija" iz Bijeljine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: