|

U prodaji poster koji je najavljivao koncert Brucea Dickinsona 1994. u Sarajevu

U prodaji poster koji je najavljivao koncert Brucea Dickinsona 1994. u Sarajevu
25
L. K.
23.1.2020. u 12:36
0
komentara
25

dijeljenja
U prodaji poster koji je najavljivao koncert Brucea Dickinsona 1994. u Sarajevu Foto: H. M./Klix.ba
Chris Dale, slavni basista bivšeg benda Brucea Dickinsona i protagonista filma "Scream for me Sarajevo“ i Jasenko Pašić scenarista jednog od najboljih filmova o opsadi Sarajeva ponovo su udruženi, a rade jednu od najljepših stvari na svijetu – pomažu drugima.
Odlučili su da prodaju originalni poster sa koncerta Brucea Dickinsona i njegovog benda u opkoljenom Sarajevu 1994. godine, te da novac doniraju organizaciji Pomozi.ba za humanitarne aktivnosti.

Jasenko Pašić i Chris Dale su organizovali svojevrsnu tombolu. Svi koji žele da učestvuju u izvlačenju i da dobiju originalni poster trebaju na paypal račun Udruženja Pomozi.ba da uplate 10 funti, a nakon uplate dobijaju tiket sa kojim učestvuju u izvlačenju dobitnika. Ukoliko neko želi da uplati više novca, dobija više tiketa, te samim tim ima i veće šanse da osvoji poster.Izvlačenje dobitnika postera bit će održano 29. januara 2020. godine.

"Jako nam je drago i iskreno se zahvaljujemo Chrisu i Jasenku što su odlučili prikupiti novac za humanitarne svrhe na ovako originalan način, a posebno što su naše Udruženje prepoznali kao nekoga ko će ga na najbolji način znati iskoristiti za pomoć socijalno ugroženim ljudima", ističu iz Pomozi.ba.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.