{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Trogodišnjem Ameru Lužiću potrebno još 500 eura za liječenje

S
9.2.2012. u 19:40
0
1
Trogodišnjem Ameru Lužiću potrebno još 500 eura za liječenje
0
Trogodišnjem Ameru Lužiću potrebno još 500 eura za liječenje
Dječak Amer Lužić se od decembra 2009. godine liječi na Klinici za hematologiju pod dijagnozom akutne, limfoblastne leukemije. Mali Amer bi što prije trebao u Sloveniju na provjeru nalaza.
Njegova majka Sabina je samohrana majka i nije u mogućnosti da osigura novac za liječenje svog djeteta a, kako nam je rekla, potrebno je još 500 eura kako bi Amer otišao u Sloveniju.

Do sada su uz pomoć dobrih ljudi uspijevali skupiti novac za terapije koje nisu krajnje rješenje, s obzirom da je Konzilijum ljekara preporučio daljnje liječenje provođenjem alogene transplantacije matične ćelije od HLA podudarnog nesrodnog davaoca (utvrđeno je da Amer nema podudarnog srodnog davaoca), koju nije moguće provesti u Bosni i Hercegovini.

Ovo je prilika da se pokaže humanost i pomogne malom Ameru da ode na terapiju, jer svaka terapija i pregled daju šansu da se njegovo trenutno stanje ne pogorša, kako bi se skupio novac za Amerovo daljnje liječenje negdje u inozemstvu.

Malom Ameru možete pomoći novčanom donacijom na račun koji je otvoren u Raiffeisen banci broj: 1610550000000032 – 09-55-09619-3 na ime majke Sabina Lužić.

Također, majku možete kontaktirati i putem telefona: +387 62 048 076

Uz vašu pomoć, mali Amer će imati priliku da ozdravi i ima sretno djetinjstvo.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: